Reklama

Reklama

Láska na druhém konci

  • USA The Other End of the Line (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě země, dvě kultury a jedna šance na lásku. Pravá láska volá, ale nikdy nevíte, koho naleznete na druhém konci linky! Když se půvabná zaměstnankyně zákaznického servisu Priya (Shriya Saran) v indické bance zamiluje do amerického manažera Grangera (Jesse Metcalfe) přes telefon, oba začínají nacházet rozdíly ve svých kulturách. Při své velké slabosti pro veškeré americké věci a se srdcem plným snů Priya odlétá do San Francisca, kde se setkává se svým osudem. A vypadá to na lásku na první pohled. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Dost neuvěřitelný příběh, ale dívat se na to dalo a mě ke štěstí stačilo vidět Jesse Metcalfe. Přišlo mi teda divný, že by si zaměstnankyně "call centra" v Indii mohla dovolit za svůj plat letět do Ameriky a ještě se tam ubytovat v docela slušném hotelu. Pak ale už jí pochopitelně štěstí spadlo do klína a zatímco ostatní by si hotel museli platit, ona dostala zadarmo jeden z nejhezčích pokojů a pak ještě navíc krásný šaty. Co mi ale vadilo nejvíc, byl ten happyend na konci. Vážně by si to mohli odpustit, mě by třeba spíš zajímalo jak to vyřeší s tim, že ona bydlí v Indii a on v Americe, kdo se přestěhuje kam, ale to už do "pohádky" nepatří. 3* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Točí se romantické komedie jako 50x a stále poprvé, které nás mají víc pobavit než zahltit romantikou. Točí se romantické komedie jako Chceš mě, chci tě, které se nás hereckým obsazením pokouší přesvědčit, že jsou trháky roku. Točí se romantické komedie jako P.S. Miluji Tě, které nás dojímají až k slzám. Točí se romantické komedie jako Vrahouni, které kromě zamilovaných pohledů přináší i nějakou tu akci. A točí se romantické komedie jako Láska na druhém konci, které nás mají…….proč se vlastně točí romantické komedie jako Láska na druhém konci?! ()

Reklama

made1 

všechny recenze uživatele

Prostě jsem romantik a tento film mě zastihl v té správné náladě, ale nemám proti němu nic. Jsem pyšná na ni, že dokázala vzít osud do svých rukou, na něho, že sebral všech pět pohromadě i na otce, za tu jeho řeč před snoubencovou rodinou. Hledáte romantiku okořeněnou Indií? Našli jste ji. Ani já to nečekala. ()

realdream 

všechny recenze uživatele

Myslím, že film má originální téma: Indové předstírají, že žijí v San Franciscu, mají jinou identitu, pracují v bance a stále se vzdělávají o Americe. To o těch burgrech jsem třeba nevěděla a myslím, že ty herce bych také nepoznala. Film má bohužel jednoduché provedení a místy to vypadá na to, že je to jeden z obyčejných romantických filmů, kterými jsme všichni už dávno přejedeni. Některé postavy mi v ději nesedí a více než 3 hvězdy bych filmu nedala. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Rutinní romantická americká komedie pracující s nejprimitivnější kostrou svého žánru. Zdánlivě nemá čím překvapit nebo potěšit, ale právě pro doslovné citace s důrazem na příběh o dvou různých kulturách, mohou být ctitelé nadšeni, případné kolemjdoucí nemá co urazit. Nechybí programově rozkreslené postavy, včetně cholerického tatíka, věrné přítelkyně a z pohledu Američanů i typicky rozvětvená indická rodina. Mám-li tedy slabost pro hezké indické tvářičky a neagresivní romantický humor, který není ovšem tak vtíravý jako klasiky s Hughem Grantem, mohu dát velice dobré hodnocení. A přiměje-li tento film k zabroušení směrem k bollywoodské produkci, splnil své poslání na výbornou. Konečně, kromě hlavního kouzelného dua (opravdu chybělo jen málo a bylo tu finále dosahující závěru prvního Krokodýla Dundeeho) je tu zajímavě obsazena i Sara Foster z nového 90210 a Anupam Kher, který je univerzálním představitelem snad všech indicko-amerických otců od Blafuj jako Beckem po Mojí velkou indickou svatbu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama