Reklama

Reklama

Birds

všechny plakáty
Krátkometrážní
Nizozemsko, 1968, 6 min

Recenze (5)

Radko 

všechny recenze uživatele

Symbióza vibrovania. Podmanivá hra ležiacej ženy s trasúcou sa hračkou vtáčika na pružinke rozvibruje kolená. Nasleduje pár provokatívnych podsukňových lonových prestrihov. Hra - radosť - vzrušenie. Aj keby to bol režisérov úmysel, lascívne podtexty a "mimoriadne rúhačstvo" filmu idú úplne mimo môj obmedzený obzor. Ale veď od toho sú experimenty: ponúkané obrazy umožňujú rozsiahle a často úplne protichodné interpretácie. Záleží na divákových preferenciách. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V tomto snímku jsem nenašel nic co by mě oslovilo. Pták, žena, kolena a pár prostřihů pod sukni. Žádné vibrace, vzrušení či smyslnost. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Ptáci počínaje Duchem svatým v podobě bílého holuba v Evangeliu a Gavriliadě Puškina a konče ptáčkem na pružince v tomto filmu ‒ všude je tentýž erotický a sexuální podtext a všude jsou autoři muži ‒ evangelista, básník, režisér. Jak je vidět, je jedno, zda se jedná o náboženství nebo umění ‒ pořád je to sama příroda. ___ Přílohy: 1. (Lukáš 1:26-38) Když byla Alžběta v šestém měsíci, byl anděl Gabriel poslán od Boha do galilejského města, které se jmenuje Nazaret, k panně zasnoubené muži jménem Josef, z rodu Davidova; jméno té panny bylo Maria. Přistoupil k ní a řekl: „Buď zdráva, milostí zahrnutá, Pán s tebou.“ Ona se nad těmi slovy velmi zarazila a uvažovala, co ten pozdrav znamená. Anděl jí řekl: „Neboj se, Maria, vždyť jsi nalezla milost u Boha. Hle, počneš a porodíš syna a dáš mu jméno Ježíš. Ten bude veliký a bude nazván synem Nejvyššího a Pán Bůh mu dá trůn jeho otce Davida. Na věky bude kralovat nad rodem Jákobovým a jeho království nebude konce.“ Maria řekla andělovi: „Jak se to může stát, vždyť nežiji s mužem?“ Anděl jí odpověděl: „Sestoupí na tebe Duch svatý a moc Nejvyššího tě zastíní; proto i tvé dítě bude svaté a bude nazváno Syn Boží. Hle, i tvá příbuzná Alžběta počala ve svém stáří syna a již je v šestém měsíci, ač se o ní říkalo, že je neplodná. Neboť ‚u Boha není nic nemožného‘.“ Maria řekla: „Hle, jsem služebnice Páně; staň se mi podle tvého slova.“ Anděl pak od ní odešel. ___ 2. (Pushkin, Gavriliada) A feathery, white-winged dove, on peace intent / (Of sorts) flies in, and finds his own deployment / In fluttering around her, giving vent / To cooings sweet; between her thighs he goes, / And settles, palpitating, o’er her rose, Pecks at it gently – twists from side to side – / His little feet and beak don’t find it dry – / He’s in there, and at last she is his bride! / Parting her knees, Maria gives a cry, / Sighs, trembles, prays, and weeps, or woe betide! / The Dove-God throbs once – coos an octave high – / Then sleeps for joy, half-drowned in love’s sweet honey, / One winglet shadowing his Mary’s cunny. ( http://petercochran.files.wordpress.com/2010/05/aagavriliada.pdf ___ http://en.wikipedia.org/wiki/The_Gabrieliad ) ()

Reklama

Reklama