Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka se probouzí v rakvi, s traumatickým poraněním hlavy a s tím spojenou ztrátou paměti. Vzápětí jí rychle dochází, že byla unesena vyšinutým sériovým vrahem, čímž pro ni začíná nová noční můra. Musí totiž přežít noc v odlehlém venkovském městečku, přičemž onen technologií vyzbrojený, maskovaný maniak, jí vytrvale půjde po krku. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (103)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Bezvadný béčkový slasher s cool vrahem, který se s ničím nepáře a všechny, co mu přijdou pod ruku, rozpáře. Postavy a interakce mezi nimi působí sice trochu rozpačitým dojmem, ale vraždy jsou naprosto luxusní. Takhle skvěle provedené gore, to se každý den nevidí. Atmosféru má Laid to Rest taky velmi dobrou - strašidelný sice moc není (i když pár scén by se našlo), ale pro pobavení poslouží stejně dobře jako například nedávný a taktéž povedený Midnight Movie. Pokud však chtěl režisér natočit horor, jehož hrdinům bude divák z celého srdce přát, aby přežili (jak jsem kdesi četl, že chtěl), tak žalostně selhal. U filmu s takovýmhle gore si můžete přát jediné: "Vrahu, zmasakruj je všechny!" Edit: S druhým zhlédnutím se demence postav stala takřka nesnesitelnou. Snížení hodnocení na 3*. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nevim nevim... první půlka tohoto "zázraku" je neuvěřitelně špatná, hlavní hrdinka má sice kozy jako vozy, ale absolutně toporná a hrát prostě neumí. O ostatních ani nemluvim, jenom Kevin Gage byl docela borec. A samozřejmě zabiják s chromovou maskou, kterou si lepil na ksicht. Tím se dostávám k druhé půlce. Ta překvapivě už nepřešlapuje na místě a hezky se rozjede. Zabijákova práce byla luxusní, gore fakt brutální, maskéři a tvůrci efektů se vskutku vyřádili. Takže nakonec mi z toho vylezl lepší průměr. Asi si ho přehraju ještě jednou, ale tentokrát jenom ty vraždy, ostatní je pouhá omáčka. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Jedinym a to ještě jen na začátku fungujícím plusem bylo to zabíjení.Postupně i to nabíralo na stereotypu.Ale to už je u těhle filmů s obdobnou tématikou pravidlem,a jak neni dobrej scénář,a neni to něčim okořeněný,tak to většinou nestojí za nic.A tady stojej za hovno i herci,a tak snad jen K.Gage má jakýsi charizma,jinak nikdo.40%. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak nejdřív PLUS : Skvělé vraždy, dobrá maska úchyláka...... A TEĎ MÍNUS : Tragické herecké výkony, vraha několikrát klepli, ale nikdy nedodělali - nekonečné zmrtvýchvstání bylo už trapné :-), nesympatická hlavní hrdinka - opravdu hnusný ksicht! Celé herecké obsazení bylo k poblití.... Kvalita filmu dosti amatérská. Konec - ubohý! OBSAH : "Laid to Rest " je děsivý příběh o mladé dívce, která se po traumatickém úrazu hlavy probudí v rakvi. Nepamatuje si na nic a neví kdo je. Zjišťuje, že byla unesena pomateným sériovým vrahem v izolovaném městečku. Musí přežít noc a obelstit technologicky smýšlejícího vraha, který se chystá dokončit své plány. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Pomoc! Proč mi to děláte!!...... Odrazují mě zmatené dialogy a pár nelogických situací. Jinak slasher je to celkem povedený. Kdo má rád krvavé gore scény, bude se kochat. CITÁT - Pošlete hodně policistů........ Někdy je to zmatené, ale ne zas tak moc na film tohoto žánru. Některých situacím jsem se musel zasmát. Příšerní herci, kteří však dlouho nepřežijí a tak v krvi odcházejí ze scény. Hudba povedená, zejména ta v závěrečných titulcích. CITÁT - Jedeme do Atlanty.... I na ten silikon nakonec dojde. Pod chromovanou maskou se ukrývá Nick Principe. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně okolo 20. minuty, kdy je zabit Johnny (Johnathon Schaech), je Cindina (Lena Headey) sestra na obličeji pocákána krví. V některých záběrech má však obličej čistý. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v lokalitě Annapolis v americkém Marylandu. (Terva)
  • Robert Hall je zároveň majitelem studia na maskérské efekty "Almost human", které vytvořilo i krvavé efekty do tohoto filmu. Veškeré masky jsou vyrobeny ze speciálního silikonu, vyvinutého přímo pro potřeby maskérů. (Veleknez)

Reklama

Reklama