Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediná dívka čelí apokalyptické budoucnosti lidstva.
Je tomu již dvacet let co jaderné exploze málem vyhladily lidstvo. Ti co se zachránili žijí v podzemí a nad pokračováním lidského rodu visí velký otazník. Sarah je obyčejná dívka, která otěhotní – po patnácti letech je tak prvním člověkem, který by mohl počít další pokolení. Ale dříve než Sarah porodí svého potomka, musí cestovat za hranice Jižního koridoru, přes zakázané pustiny a zdecimovaná města.
Pomocí radiostanice se spojí s dalšími co přežili. Bohužel ne všichni mají dobré úmysly. Skupina tak musí nejen stanovit nové hranice, ale také čelit nečekanému zlu a zachránit tak budoucnost lidstva. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Bossi123 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že navzdory špatnému hodnocení spousty lidí se mi tento film moc líbil. Jasně, není to žádný áčkový superfilm, celý příběh je jedno velké klišé a není to nic supr napínavého, nicméně musím ocenit hudbu, ta byla podle mě povedená a herecké výkony musím vyzdvihnout především u Azura Skye a Reg E. Cathey, které považuji za kvalitní. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Jde si takhle Jim Torres zaplivanou brooklynskou ulici. Najednou spatri na chodniku psi lejno a ihned dostane napad. Natocim film!!! A bude presne o tomhle!! .............. spasny napad a me nezbyva nez zatleskat uzasnemu tvurci. A jelikoz jsem videl Foresta Gumpa jsem rad ze jsem videl i druhy pol filmoveho sveta a uz muzu jit v klidu spat s hrejivym pocitem ze jsem videl uz opravdu vsechno. ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

20 let poté je vskutku apokalyptická záležitost. Nikoliv však dějem a zpracováním, ale pro diváka.... Obsah značně lže a DVD cover také. O nějakém průjezdu zakázanými pustinami, či dokonce zdecimovanými městy tu nemůže být ani řeč... Většina děje se odehrává kdesi na smeťáku, kde na rozhrabané zemi leží: 2 orezlé karoserie osobních aut, 8 barelů - z toho dva převrácené a jedna sekačka na trávu bez koleček.... Z tohoto pohledu diváka až mrazí. Když si představím jak to tam muselo vzkvétat než děsivý atomový výbuch napáchal toto....Kam se poděl zahradník ? . No děs. Diváci co viděli The Road, 28 dní (či týdnů) poté či Já legenda - utrpí patrně šok. Zatímco u Road byly australské housličky Nicka Caveho geniální, zde nás provází většinu děje otravná country. No abych to shrnul. Děj strašný, herci nesympatičtí, filozofické kecy jsem nepochopil a břichomluvci s loutkami mi přišli oba dost úchylní. Z apokalyptické krajiny uvidíme na začátku zmíněný smeťák, jeskyni a v závěru kolonu opůštěných aut na dálnici (lehce poprášených) a na horizotu digitální okouřené mrakodrapy....Při vjezdu hrdinů do města tvůrci vše raději zahalili do mlhy. Dýmovnice asi vyšla levněji než práce nějakého amatérského grafika co si doma na kompu dělá 3D krajinky... Jestli chcete vidět film o světě po jaderné válce a těch co přežili, sáhněte kamkoliv ale jinam. Tohle totiž nemusíte přežít vy. Stoprocentní - ODPAD. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

ASI naozaj dávam 1 medzihviezdnu star, len za propagačný plagát, pretože tento paskvil bol napísaní v letargickom rozpoložení. Nuda a skúška o presah, ako svet funguje po apokalypse, je zúfalo rozvláčny aj na ploche tej strašnej hodiny aj pol. Hold, kde nie sú prachy, občas pomôže tvorcovská kreativita. A občas vznikne film, na ktorý sa dá pozerať iba s hydroxyderivátom v krvi. ()

pmultimix odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takový film je synonymum pro slovo ODPAD. Něco tak hloupého, nudného, zdlouhavého jsem ještě neviděl. Já jsem tušil (a je to opravdu hodně poznat), že to bude brak už po deseti vteřinách. Žádný úvod, žádný komentář před filmem, co se stalo, jaký druh tragédie. Jedná se o poválečné období po použití jaderných zbraní, přesto jsem lidé venku, chodí se tam neustále bez obleku, nosí se předměty do chýší/krytů (většinou obyčejný sklep domu, nechápu, co je to za ochranu). Z nějakého nespecifikovaného důvodu (možná mi v té nudě utekl, rptoože jsem marně čekal, až se něco stane, ale nestalo se, film začal a začátek pokračoval až do konce, nic se nestalo) jsem nepostřehl, proč se hrdinové chtějí dostat tam, kam chtějí, rpoč je někdo z nějaké pevnosti chce zničit a získat dítě, které má porodit jedna žena, která s hlavními hrdiny jde tam, kam se všichni snaží dostat :-)) Podotýkám, že se všichni pohybují pěšky nebo polorozpadlým Fordem Ranger bez obleků (ta těhotná také) po povrchu zasaženém radiací. Stačí se podívat na Černobyl po dvaceti letech, jak skvěle se tam všude prochází bez obleků, to by se vám dozimetr nedozvonil. Takhel si představuji doslova brak a myslím, že směle může konkurovat nejhoršímu filmu všech dob, co jsem kdy viděl: duch podzemí. Stojí za shlédnutí, abyste viděli, co je možné natočit ... ale varuji, bude to nudný večer ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Fayetteville v Tennessee a Huntsville v Alabamě v USA. (rafix)

Reklama

Reklama