Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Poklidně ubíhající drama o dvou kamarádech, kteří se zblázní do jedné holky a ve snaze udělat na ní dojem se dopuštějí všemožných hloupostí. A nutno dodat, že dotyčná je v tom často podporuje. Není to nic, co by utkvělo v paměti, ale díky slušným hereckým výkonům a pozvolnému, ale nepolevujícímu tempu je Cherrybomb solidním a nenáročným pokoukáním. 60% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Žádná divoká jízda, o který se píše v oficiálnim textu distributora, se nekonala. Spíš mi to přišlo jako dost nudná a pomalá vycházka s chovancema nějaký psychiatrický léčebny. Zrzoun z Heryho Potrata a jeho kudrnatej kámoš se zamilujou do nějaký pipky a začnou se kvůli ní chovat jako úplný idioti. Celou dobu to smrdí nějakym velkym průserem a k tomu průseru úplně na konci taky dojde. No aspoň je film docela krátkej. 40% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem od snímku čekal tolik, ale co jsem dostal, to mi přišlo takové alibistické. Dva mladí muži, možná ještě teenageři, se zamilují do jedné holky a jejich přátelský vztah se rozpadne. Tohle je trochu klišé a jako jedno velké klišé je to natočeno. Ani ten drsnější konec, o kterém stejně celou dobu víme, to nezachrání. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbenec seriálu Misfits konečně ve filmu. Cherrybomb je lehce nadprůměrné drama o dvou problematických týpcích, kteří potkají problematickou holku o kterou mají oba zájem. Takže originality to moc nepobralo a příběh je odhadnutelný. Pomalé tempo a nevýrazný konec. Přesto ale je britský film něco úplně jiného než vším prolezlý Hollywood a na jedno shlédnutí se mi to dostatečně líbilo. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Skvělý Robert Sheehan a tentokrát i Rupert Grint. Jenom vážně nechápu, jak do filmu, kde dva kluci "soupeří" o jednu dívku, někdo mohl vybrat tak ošklivou a ne zrovna štíhlou dívku, to mi opravdu hlava nebere. Děj je vynikající, je to sice o pár teenagerech, kteří jsou zkažení, ale i tak je to podané skvěle. Mohlo to být lepší, ale pro mě je stejně "třešnička na dortu" to, že je tady Robert Sheehan opravdu svůj a má tady skvělý styl a ten správný odpor ke všemu a všem, ale přesto je děsně milý, charismatický a vtipný. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama