Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě armády spolu bojují od počátku věků. Obě věří, že svět existuje jen díky přítomnosti pravedlivých, vyvolených osob, které nemají tušení o svojí výjimečnosti, ale jen ony udržují ve světě rovnováhu. Kdyby tu Spravedliví nebyli, svět by zanikl. Jedna organizace je zde, aby je chránila, ta druhá je chce zničit. Právě teď je na světě jen jeden Spravedlivý. Poslední vyvolený. Která strana ho najde dřív? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, které díky nápadu a scénáři mají velký potenciál, který ovšem není využit. A to je opět veklá škoda :-( Líbila se mi zápletka posledního spravedlivého na světě, trochu mne to upomnělo na Šifru mistra Leonarda. Líbilo se mi že do toho nepletli nějaká zaříkání a temné síly. Prostě relativně realisticky podaná sekta, která chce vyvraždit "vyvolené". ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Napriek celkovému hodnoteniu, ktoré je momentálne 48%, som bola s filmom dá sa povedať spokojná. Možno to malo na svedomí aj moje nízke očakávanie, ale výsledný dojem bol vcelku príjemný. Ak opomenieme chabé herecké výkony na úrovni argentínskych telenoviel, zvláštnu psychológiu (rozumej, normálny človek by sa takto ani náhodou nesprával), niektoré zbytočné minúty, šlapalo dielko spoľahlivo s miernymi výkyvmi. Najväčším plusom filmu je mytológia. Ak sa človek rád špára práve v náboženskej mytológii, má rád konšpirácie a spiknutia, tak toto bola téma ako vytvorená pre neho. Teda, ako stvorená pre mňa, práve pre toto dávam filmu tri hviezdičky, lebo námet vyvážil (aspoň uviedol dôvod, prečo nevyhodiť DVD do koša) už spomínané nedostatky. A ešte, je milé po čase vidieť film s náboženskými motívmi, ktorý je reálny, teda uveriteľný aj pre ateistu, ktorý neverí v nadprirodzeno... ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Námětem vcelku zajímavý - vskutku mysteriozní - thriller, vyrobený ovšem značně rutinně s všelijakými těmi moderními trendy klišé (zvláště některé kamerové hrátky a nervní střih d.m.s.n. tedy místy zbytečně rušily), což na jednu stranu pro masového diváka asi až tak nevadí, ale té možné poutavosti a originálnosti každopádně trošku škodí. Typický film na více zhlédnutí, s časovým odstupem a nutným smířenímse se vší tou >nerovnováhou< díla... Tři a půl hvězdičky tedy za ten námět, za trošku laciné >zpracování< potom s lítostí zaokrouhleno dolů... - - - - - (Poprvé viděno 5.11.2008 na dvd, hodnocení a komentář zde jako první - 6.11.2008) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mexikánci natočili thriller s náboženskou tématikou – hm, to jsem musel prostě vidět. Zápletka ani film nejsou vyloženě špatnou podívanou, ale postrádal jsem propracovanější atmosféru a napětí. Začátek příjemně navnadil, díky několika mordům a slušnému střihu, ale jakmile se náš hrdina dá na útěk, začalo to dost skřípat. Místo kecání a pobíhání z místa na místo, to chtělo víc akce. Přece jenom mě moc pánbíčkářské kecy moc nezajímají (tím však nechci říct, že by ta jejich pochybná mytologie nebyla na oko zajímavá), ale já mám raději svižnější akci, nebo pořádně hutnou atmosféru a toho jsem se tu moc nedočkal – bylo to všechno takové „napůl plynu“. Nicméně vyložená ztráta času to není. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. října do 9. prosince 2006 v Mexico City (Mexiko). (GASTON73)

Reklama

Reklama