Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 966)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako zarytý abstinent, který navíc odmítá po setmění vystrčit nos z bezpečí domova, bych tomuto snímku měl napálit odpad již za námět, jenže tak povedená taškařice se vidí málokdy. Pokud tedy někdy opustím masku svého konzervatismu a vydám se na čestný souboj s alkoholem, drogami a hazardem, tak pevně věřím v to, že si to budu schopen užít v souladu se zhlédnutým manuálem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější, nejnabušenější a nejmonumentálnější komediální pařba snad za posledních 10 let, tohle fakt nemá obdoby, bavil sem se pořád, smál se snad každou minutu a trojici Cooper, Helms a Galifianakis sem si oblíbil jako málokoho, obzvlášť Galifianakis je špičková postava a jeho retardovaný dotazy jsou geniální, stejně jako celá jejich ultimátní pařba ve Vegas a když k tomu připočtu ještě nejlepší závěr s fotkama, co sem kdy viděl, tak s okamžitou platností požaduju, aby se tomuhle filmu dalo udělit 6* ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Parádní akčně - komediální nadupaná jízda po Las Vegas, která začíná po bouřlivé noci s rohypnolem a spoustou alkoholu, první polovinu drží opravdu dobré tempo se spoustou vtipů a dobrých scének, za to druhá polovina mi přišla trošku slabší, ale konec to spravil a závěrečné titulky s fotkami byly jako třešnička na dortu . 85 % ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Kurevskej nářez. Ač jsem byl skeptický, Hangover je skutečně komedií roku. Vulgární, nicméně svěží, vtipná, inteligentní, navíc spousta odkazů na jiné známé filmy, někdy skrytě, jindy zcela otevřeně. Nesrovnával bych ji sice se Zack a Miri, ale i tak jsem se nasmál víc než dost. Kocovina, kterou bych rád znovu! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Ty vole ! Překvapení roku ! Naprosto bezchybná komedie ! Žádná hluchá místa, žádná nuda. Už ten trailer, co jsem viděl v kině na tento film mě navnadil. Philips je prostě třída. Myslel jsem si, že jeho výtečnou komedii Road trip nic nepřekoná, ale zatraceně jsem se mýlil. Tohle je prostě BOMBA ! Valte na to do kina ,-)) PS: Vyplatí se dívat i na závěrečné titulky ,-) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • Zach Galifianakis povedal, že sa pokúsil zakázať svojej vlastnej matke vidieť film a že kričí na rodičov detí, ktoré mu hovoria, že sa im to páči. (Zeker)
  • V Brazílii je film (a jeho pokračovania) známy ako "Se Beber, Não Case!" Čo znamená: "Ak piješ, nežeň sa!" (Zeker)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama