Reklama

Reklama

VOD (1)

Super akční film v režii Sylvestra Stallone, který také hraje hlavní postavu. Ani chvilka nudy, totální napětí až do konečného rozuzlení. Skupina profesionálních zabijáků dorazí na ostrov Vilena s úkolem zlikvidovat nebezpečného diktátora. Akce se začíná komplikovat. Kolem nich probíhá něco nekalého a někdo ničí všechny jejich plány. Protivník i vnitřní nepřítel se snaží rozložit soudržnost a kamarádství. Když je obětována místní spojka Sandra, vedoucí skupiny se rozhodne manipulacím vzdorovat a vrátí se do Vileny, aby osvobodili rukojmí, dokončili svou práci a také zachránili svou integritu... Postradatelní jsou totiž muži, kteří mohou být obětováni ve prospěch vojenské operace... (Film+)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (2 376)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že jakmile někde hraje Jasoň Statham, tak by se v žánru mělo uvádět "frikulínský". Když vynechám Stathamovy začátky ve filmech Guye Ritchieho, tak ten člověk hraje ve strašnejch hovadinách. Nutno dodat, že to přináší i jakousi lacinou zábavu. Tohle na mě dělalo dojem, jak kdyby člověk někde nakoupil ty nejlepší suroviny a pak to odnesl Láďovi Hruškovi, ať z toho uvaří eintopf v mikrovlnce. Asi to přežije, asi mu to i zažene hlad, ale moc si na tom nepochutná. Akční scény se mi celkem líbily, líbil se mi taky po dlouhý době záporák Dolph Lundgren. Podruhý bych se na to ale asi nedíval. 50% ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Prva skoro 45-minutovka bola vyborna zalezitost, kopec hlasok, rypania, utahovania si samych zo seba... Ale potom sa zrazu stalo nieco nepochopitelne a film sa prehupol do pre mna uplne nepochopitelnej roviny. Bolo to az prilis preplacane, na konci sa uz na to ani dobre nepozeralo, kamera bola priserna a finalna scena bola az prilis dlha, prilis rozvlacna a zbytocne "bourneovska". Ale rozhodne sa na to dalo pozerat, uz len zo samotnej nostalgie :) ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Totální nadšenost. Nemám rád akční hrdiny a akční filmy, ale tenhle mě skutečně dostal. Film má spoustu geniálních bojových i akčních scén a přitom si drží nadhled a nepostrádá skyté narážky na všechny hlavní herce. Nemá smysl nic dodávat, tohle je skvělý film a pro fandy těchto akčních herců to musí být svátek, jako prase. 90% 01.09. 2010 10/19 nejočekávanějších 2010 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Největší akční pořez, který si divák může dopřát, je na světě. Dokázal to člověk, od kterého by to nikdo před takovými deseti lety nečekal. A co víc, Sly natočil nejen akční náhul, kde je sice akce občas nepřehledná a s herci, který byste dohromady v životě nedali...ale hlavně ho prošpikoval celou kopou hlášek od shora až dolů, zleva doprava..no prostě všemi směry tak dokonale, že i ten největší akční lajdák si nějaký scénky musí všimnout. Nejvýraznější je asi ta se Schwarzeneggerem....ale to už musí člověk vidět sám. Pro mě Expendables znamená slovo, které splnilo nad míru veškerá očekávání a hlavně zajímavou značku, pod kterou se hlásí všichni akční herci, který jsem znal od mládí až do dneška. A doufám, že v tom Sly bude pokračovat...pořád má komu psát a volat. A pokud si udrží ironicky písatelský střevo i do dvojky, tak se není vůbec čeho bát. Pravda je, že film se orientoval spíš na herce, než na samotný příběh, ale to se dalo taky čekat. Pokud si někdo představoval inteligentní čistě akční film, který bude mít zajímavý příběh, natočený v dnešní době, tak je s mou hlubokou poklonou idiot. Sly prostě dal do kupy partu lidí a natočil nejen sen fanoušků akce, ale taky dokázal, že napětí mezi ním a Schwarzeneggerem nikdy neskončí. Bohudík. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Doufám, že vyjde sběratelská edice na ošoupané x-krát přehrané verzi VHSky s tím rychlo-mono(tóním)dabingem a normálním střihem. Pak, a teprve pak, to budou ty pravé akční „jakože vosumdesátky“. Zatím je to v půli cesty mezi sympatickým si hraním na nostalgii a tou pravou nefalšovanou nostalgií (kostel, kostel!). Má to ovšem tři hlavní problémy. Moc "bournovského" střihu, málo se tu pracuje s kultem osobnosti jednotlivých testosteronových legend (to se děje jen u scén Jet vs. Dolph a té v kostele) a samozřejmě problém nejzásadnější - žádnou Asii Argento místo (ne)Charismy. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (111)

  • Barney Ross (Sylvester Stallone) a Lee Christmas (Jason Statham) přijedou na ostrov pod záminkou studia ptactva. Lee jako důkaz ukáže fotoaparát s nasazeným 50mm objektivem, který je ovšem pro tyto účely naprosto nevhodný. (McFee)
  • Když Lee Christmas (Jason Statham) vtrhává s nožem do místnosti, aby vysvobodil Sandru (Giselle Itié), tak jednomu ze dvou mužů nožem odřezává hlavu, avšak po incidentu má tento muž hlavu zase zpět. (Koman)

Související novinky

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

31.08.2021

Studio Lionsgate oficiálně oznámilo čtvrtý díl v akční sérii Postradatelní pod produkčním dohledem Millennium Media a Sylvestera Stalloneho. Vedle toho pak máme i první střípky obsazení. Kromě… (více)

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

08.07.2019

Sylvester Stallone (Rambo V: Last Blood) má momentálně plné ruce práce s posledním Rambem, předtím zase dokončoval práce na dvojce Creeda, a do toho má oznámených ještě několik dalších projektů.… (více)

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

06.11.2017

Už řadu měsíců je jasné, že úspěch amazonské princezny přižene do kin další superhrdinky. V Sony chystají týmovku s Black Cat a Silver Sable, v 20th Century Fox řeší spin-off Logana s X-23, a jak… (více)

Creeda 2 natočí Stallone

Creeda 2 natočí Stallone

10.10.2017

Boxerská sága o Rockym se před dvěma lety dočkala spin-offu se synem Apolla Creeda. Film za 35 milionů dolarů vydělal 173 milionů a dovedl Stalloneho ke Zlatému glóbu a nominaci na Oscara, takže není… (více)

Reklama

Reklama