Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antoine má 33 let. Je idealista, neustále nespokojený, hledající pravou lásku. Jeho přirozená nenucenost a zdánlivá lehkomyslnost je jen maskou na jeho osamělost. Jednoho dne se pak setkává s Klárou…krásnou a velkorysou, která si život užívá plnými doušky…a okamžitě se jejímu šarmu poddává…Oba dva jsou šťastní a věří že byli stvořeni jeden pro druhého…Život ale není jednoduchý a tak i oni jsou vystaveny zkouškám, na které vůbec nejsou připraveni… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

claudel 

všechny recenze uživatele

Příjemný film se sympatickými hlavními představiteli. Zdejší hodnocení mě trochu odrazovalo, přesto jsem rád, že jsem se nenechal a na film se podíval. Překvapila mě a potěšila muzikálová vložka, nečekaný scénář a závěr filmu. Čtyři hvězdičky Kláře náramně sluší. ()

Reklama

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Průměrné francouzské drama,které totálně potápí stupidní dabing hlavní ženské role.Štiplavý a vřískavý hlas Lucie Vondráčkové se dá se zaťatou pěstí ještě jakžtakž vydržet u nějaké teenagerské role,ale že ho někdo přidělí k Julii Gayet-no to bych zabíjel!Nechápu současný trend CZ dabingu,kdy společnosti stále častěji obsazují co nejznámější herce,na úkor méně profláknutých,ale o to kvalitněji dabujících herců.Ještě můžou začít obsazovat Žilkovou,nebo Bydžovskou a začnu koukat na filmy s titulkama.Samotný film nijak nenadchne,normálně francouzi umí více přitlačit na pilu. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu jsou oba vystaveni těžké a nemilé zkoušce, na kterou nebyli připraveni. Kam až sahají hranice lásky? Můžete milovat přes všechno na světě? Nebo budete pohodlní a zapomenete, jen aby to moc nebolelo, aby vás to neohrozilo? Francouzi mě dostávají. Ta jejich upřímnost a sebejisté chování, to jejich přátelství. Na všechno mají jasnou odpověď. Všechno servírují polopaticky a tak, jak by to probíhalo i ve skutečnosti. Nikdo si takovou situaci nepřeje, mnozí se chovají, že tento problém prostě neexistuje, a když to přijde, jsou strašně malincí. A nikdo se nikdy nebude chovat jinak, dokud se nestane nějaký zázrak. Doufejme jen, že se k němu alespoň trochu blížíme. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Julien Boisselier a Michel Aumont si otce a syna spolu v roce 2004 zahráli také v televizním snímku Vražedná noc. (claudel)

Reklama

Reklama