Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto speciálním díle se převážně testuje víra a síla přeživších z letu 815 společnosti Oceanic. Podíváme se na rozdíly mezi těmi ze střední a zadní části letadla. Dále si připomeneme, jak Lock objevil tajemný poklop a v něm Desmonda, který mu vysvětluje nutnost zadávání tajemných čísel každých 108 minut. Zjistíme, jak pevné je pouto mezi Jin em a Sun. Dále se podíváme na Jackovu a Sawyerovu společnou náklonnost a zájem o Kate. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (4)

H34D 

všechny recenze uživatele

Bonusový díl, který měl za úkol prodloužit napětí mezi 19. a 20. dílem druhé série a zrekapitulovat prozatimní dění druhé série. Uvidíme scény signifikantní pro zaškatulkování jednotlivých charakterů (jakože postavy v Lost jsou velice zajímavé a propracované) a shrneme si fakta o dvou oddělených skupinkách přeživších na ostrově (nebo-li jak říkávala moje bývalá "profesorka" dějepisu na gymplu: "Najdi jedno společné a jedno rozdílné")... Jako obvykle speciální díl je určen pro nepravidelné diváky, popř. lidi trpící amnézií. 5/10 ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Prodloužení čekání na další díl obstarala tato speciální epizoda, která je sice o něco lepší, než jiné rekapitulační, přesto je dosti zbytečná. ()

Reklama

Reklama