Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Owen Daybright (Burt Lancaster) už od detstva pomáhal svojmu nevlastnému bratovi Lee Strobiemu (Robert Walker) dostať sa z kadejakých patálií. Keď vydatá čašníčka Lilly (Sally Forrest) čaká s Leem dieťa, chcú sa jej bratia pomstiť mužovi, ktorý zavinil túto hanbu. Lee je však príliš zbabelý na to, aby sa priznal a bratom čašníčky Lilly povie, že na vine je Owen. (pravo)

(více)

Recenze (4)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Conny Daybright (Burt Lancaster) je velmi vděčný bohatému rančeru Arthuru Strobieovi (Ray Collins) za to, že se ho za mlada ujal, poskytl mu vychování a jedná s ním jako s druhým synem. Proto se stará, jak jen může, o opravdového Strobiova ničemného syna Joa (Robert Walker). Ačkoliv je Jo ženat s krásnou Jenny (Joanne Dru), mladá Lilly Fasken (Sally Forrest) s ním právě čeká dítě, o jehož otcovství jsou spraveni pouze Jo a Conny... Western žánrového chameleona Richarda Thorpa podle románu Luka Shorta. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Béčkový western stojí na hodně nudné historce, která nestačí ani na tu hodinu a půl. Takže zbývají záběry přírody, dobytka a koní a herci v čele s Burtem Lancasterem a Robertem Walkerem. Jednoznačně přebytečný je vypravěčův voice-over. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zápletka není zrovna záživná a snad i proto se mi pouhých 83 minut zdálo jako věčnost. Potěš záběry na přírodu a Burt Lancaster. Fanoušci westernů si tímto počinem určitě rádi rozšíří obzory. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama