Reklama

Reklama

Ocelová past

  • Německo Steel Trap (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Na najvyššom poschodí prázdneho mrakodrapu sa koná extravagantný silvestrovský večierok. Šesť hostí zrazu dostane tajomné pozvanie prostredníctvom SMS, aby šli na VIP party, ktorá sa koná na 27. poschodí, kde ich čaká veľa prekvapení. Keď tam prídu, žiadny večierok sa nekoná. Hostia sa rozhodnú na večierok vrátiť, ale zistia, že sú zamknutí a nedá sa odísť. A až v tejto chvíli začínajú tušiť, že tajomný pozývateľ aspoň v jednom bode SMS-ky neklamal – čakajú ich prekvapenia, ale rozhodne nie také, aké očakávali, pretože za každým rohom na nich číha nebezpečenstvo a krutá smrť, ktorým sa musia vyhnúť len pomocou dôvtipu, aby sa dostali až do finále zvrátenej vražednej hry. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

kery- 

všechny recenze uživatele

Saw po Německu. Koukalo se na to celkem fajn, ale zase ten scénář..Záporák má pod palcem celou budovu, je schopný ohlídat každé patro a přesně podle toho jak chytne lidi už to má dávno zapsané na lístečkách.. Tohle se táhlo celým filmem a prostě se na to furt musí myslet, je to kravina a film to shazuje. Nebýt té přehnanosti, na Německo je to víc než kvalitní.. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Tak vyrojilo se zde více názorů ohledně toho, zda to byla X-tá variace na SAW či ne. Co mě se týče, mě se v některých pasážích SAW vybavil, ale chápu, že motiv a děj byl o něčem jiném. Taky jsem uvítal, že příběh skončil jinak, než jak nám scénáristé podsouvali už od poloviny filmu. Tohle je podprůměrný slasher, který vykrádá mnoho jiných filmů a vypráví klišovitý příběh, avšak s nečekaným zakončením. P.S.: Všimli jste si, že Georgia Mackenzie vypadá jako ta pornoherečka Bobbi Starr? ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

„Není to žádnej můj přítel, jednou jsem ho vykouřila, nic víc.“ Problémem filmu je otřepané schéma uzavřeného prostoru a skupiny mladých lidí, jimž na paty hodně šlape nějakej vymatlanej týpek. Aby to bylo genderově v cajku, tak samozřejmě parta je půl na půl, přičemž pánové se časem začnou obviňovat a dámy převážně hystericky kvičí. K hororu to má celkem daleko, spíš je to úsměvná parodie na podobné typy filmů, ale má to docela slušnou zásobu vtipných hlášek a ne úplně na hovno závěr, takže jako oddechovka se to dá. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony boli strašné, o nič lepšie na tom nebol scenár. "Reálnosť" príbehu bola na bode mrazu (skôr som schopná uveriť v izbu, kde každý umrie alebo vraždiaceho jazdca bez hlavy než v to, že by bol niekto/niečo rozhodnutý sám vraždiť vo veľkom mrakodrape skupinu ľudí. I keď skupina nemá kam ujsť). Pri vražedných praktikách maniaka je kamera chaotická a je to akurát naškodu. Človeku sa to pomihá pred očami a ani si poriadne neuvedomí, že maniak niekoho rozsekal, zošil a pod. Zabitých 89 minút života. 15% ()

ANTYCHRYST odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není béčkovej film to je éčkovej... Hlavní zabiják je nudnej, nezajímavej a to samé platí o jeho masce. Příběh se odehravá v patře mrakodrapu, takže pro změnu neskutečná nuda. Postavy jsou nesympatické, zvuk žádnej, tudíž nemůže bejt řeč o nějakým napětí nebo atmosféře. Jedním slovem nehorázná sračka. Plný souhlas s komentem Snakefingera. PS: ta černovlasá blbka vraždí ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama