Reklama

Reklama

Slovo na pět

(festivalový název)
  • USA Four Letter Word, A

VOD (1)

Obsahy(1)

„Domov je slovo na pět pro nemožnost jít jinam“, vysvětluje Luke, lovec zážitků na jednu noc. Při posledním lovu ho přitažlivý macho Stephen označil za gay klišé, což jindy sebevědomého Luka znejistí. Zeke, intelektuál a gay aktivista, kolega ze sexshopu, kde oba z radikálně různých důvodů pracují, s tímto označením souhlasí. Luka nepotěší ani to, že odvázaných sexuchtivců v jeho okolí ubývá. Když Luke se Stephenem naváže vztah, začne přemýšlet o monogamii. Pravda o Stephenově pravém povolání ale přinese značné komplikace. Komplikace hodné nejromantičtějšího slova na pět. [Mezipatra 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tento film nijak neodsuzuji, a to nejsem „sebestředná tetka“, i když se to v něm tetkami jen hemží. Nakoukl jsem do této části komunity v New Yorku alespoň takto, protože při pobytu tam jsem nenašel v sobě dost odvahy, seznámil se s několika osudy mladých mužů a můžu říct, že se v něm vyskytují i dvě tři role nevykroucených gayů v čele se sympatickým Charlesem David Lubinieckim, kterého známe i z jiných filmů a seriálů … Ač tento styl nemusím, tak jsem se pobavil a Jesse Archer, který hraje hlavní roli, jsem zjistil, ze napsal a zrežíroval další, tentokráte krátký film Half-Share ... 5655 ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti gayům, pokud se teda nechovají jako slaďouncí hošánci a nenosí ženské šaty. V tomto filmu je takových situací bohužel spousta, o nějakém příběhu nemůže být řeč. A vůbec jsem toho viděl víc, než jsem chtěl. ()

Reklama

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Větší část scénáře napsali Casper Andreas and Jesse Archer přes email. (HellFire)
  • Natáčení zabralo 17 dní. (HellFire)

Reklama

Reklama