Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický příběh s gay tématikou odehrávající se mezi dvěma heterosexuálními muži - Loganem a Gilem. Loganovi zemřela žena, kterou miloval celý svůj život, a při cestě na onen svět potkala Gila. Gil měl nehodu, avšak svůj boj o život vyhrál. Přichází koupit Loganův dům. Oba od první chvíle pocítí vzájemnou náklonnost, která zprvu působí dojmem přátelství, později však vyústí k vášni. Oba nerozumí tomu, co se s nimi děje. Nejsou gayové, ale milují jeden druhého. Gila pak najde jeho minulost a musí bojovat znovu o svůj život. Vyhraje však i tentokrát? (snoopik)

(více)

Recenze (6)

izmi 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy, ale jen se zavřenýma všema očima. Jestli někdo chce vidět jak vypadá učebnicový prkenný herecký výkon, tak ho v tomto snímku najde na tuny. Otřesný scénář, statická konverzačka, žádná dynamika. Na druhou stranu ovšem velmi originální pohádka o tom, jak se ze dvou heteráků stanou milenci. Naštěstí Windham Beacham je velmi koukatelný a tak celkově se u toho dalo vydržet. Škoda námětu! Měl se ho chopit nějaký profík. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film o zvláštní vztahu, tak proč trošku nezafantazírovat a ne jen odsuzovat ... Všechno je zde jiné včetně Matthewa, který jako gay si hraje na heteráka, ale stejně skončí v posteli zase s mužem ... 7677 ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o příběh, nemůžu si vůbec stěžovat. Co mi ale hodně vadilo, byly ty naprosto nepochopitelné vstupy a hlavně ta 'ubohá' pomsta ... Pokud se režisér snažil film o něco prodloužit, mohl vymyslet něco daleko lepšího ... Další věcí, které mě docela dost zarazila, byl polibek Gila a Adrian, když podruhé 'umřel' ... Prostě proč? ...Každopádně je to moc pěkný film, který ráda shlédnu znova, i když budu muset občas trochu přimhouřit očko ... Největším překvapením byl ale Spencer se svým přiznáním ... A, i když to docela nerada přiznávám, vůbec bych se konci v prospěchu Spencera nebránila, protože přece jen mi k Loganovi seděl líp než Gil ... ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Tak co se tomuhle filmu musí nechat, má určitě zajímavý námět. Dvě hlavní postavy k sobě vlastně přivede vize mrtvé manželky jednoho z postav a aby toho nebylo málo, rovnou svého muže zavede do postele k podstatě cizímu chlapovi. Rozhodně jde o film, u kterého se člověk nenudí, ale rychle se na něho zapomene. Ale patří mezi ty lepší filmy s podobnou tématikou. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Většinou mi tyhle duchařiny celkem lezou na nervy - jako třeba v Bezpečném přístavu Lasse Halströma, ale tady ne, tady to je dobrý, všechno dává dokonalej smysl. Vím, že moje hodnocení není úplně objektivní, protože film má v různých aspektech hrozně nevyvážený kvality. Pro mě moc vtipnej (nikoli komediální) vypointovanej příběh. Rozhodně originální nápad. Spoustu věcí a řečí skvěle zapadá do sebe. Například scéna se Spencerovým odhalením (ikdyž mě nepřikvapilo, čekala jsem to). Jenže pak je tu to amatérský zpracování, hrozná kamera, pochybný herecký výkony - ikdyž hlavní hrdinové nejsou špatný. A to celkovýmu dojmu z filmu hodně ubírá. Takže pokud bych to nějak zprůměrovala, vyšly by mi tři hvězdy. Ale já přidávám jednu právě za tu vypointovanost. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama