Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém studiu natáčejícím nízkorozpočtové snímky rozpoutá Ginderdead Man hotové peklo. Mladý majitel společnosti ale rozhodně nehodlá sedět s rukama v klíně. Právě naopak. A už vůbec ne, když hrůza ohrožuje i jeho přátele. Pevně se držte, šílené vyvražďovací béčko právě začíná! (Davies182)

Recenze (6)

Iva8bitova 

všechny recenze uživatele

Smutný, sebereflexivní film natočený kdysi známou nízkorozpočtovou hororovou firmou, která už jen dožívá ze zašlé slávy, vyprávějící o kdysi známé nízkorozpočtové hororové firmě, která už jen dožívá ze zašlé slávy. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Vrazdiaci pernik poslali tentokrat do filmoveho studia. Je pripraveny rozputat svoje zvratene chutky ku zabijaniu ludi, ktore mu nerobi ziaden problem. Ma to jednoducho rad:) Toto pokracovanie je o nieco slabsie, ale aj tak to bolo dobre. Zo zaciatku je to nuda, ale neskor zacne krvavy masaker. Tentokrat dostal aj do ruky motorovu pilu, s ktorou odpilil jednemu ruku. Pernicek ma rad rozne druhy zabijania, o com vas presvedci v tomto filme. Ja som sa na nom dobre zabavil, drzal som mu palce, nech ich co najviac zmasakruje:) Nakoniec ho filmove rekvizity ukrizuju na krizi a daju mu tu povestnu trnovu korunu, ako mal Jezis. A aby este viac trpel, tak ho na dovazok este upalia zaziva. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Gingerdead Man 2: Passion of the Crust“ pokračuje v kvalitě, kterou mají obdobné filmy od studia Full Moon. Pokud jste si ale na jejich nekvalitu zvykli, nejspíš vás ničím extra neodradí. Minimálně ne od toho, abyste se podívali na něco dalšího, co tihle patlalové zpytlíkují. Ale ona je to místy i trochu sranda, jen to jsou bohužel takové ojedinělé momenty, nikoli delší pasáže. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Pokud jste neviděli první díl, vůbec to nevadí, celý děj je dostatečně shrnut v úvodních několika minutách... Vraždící perníček tentokrát řádí v upadajícím hororovém studiu (seberexlexe Full Moon) a i když je děj, herci a i triky stejně stupidní jako v jedničce, přeci jenom jsou vraždy krvavější a zábavnější... Neřekl bych, že se tenhle kousek bude mnoha lidem líbit, ale já mám pro béčka Full Moon slabost a když si vzpomenu na konec filmu, kdy další oživlé hračky ukřižují a upálí perníčka, nemohu dát jinak než za tři... Řekněme, že v rámci špatného filmu jsem se docela bavil... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama