Reklama

Reklama

You and I

  • Rusko Ты и Я (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvě mladé dívky, Američanka Janie (Shantel VanSanten) a Ruska Lana (Mischa Barton), se seznámí přes internet díky svým idolům - ruské popové skupině t.A.T.u. Janie se rozhodne přijet do Moskvy, kde se setkává nejen s Lanou, ale i se svými oblíbenými zpěvačkami. Obě hlavní hrdinky se rozhodnou zůstat v lákavém světě plném zábavy, bohatství a sexu, který jim nabízí moskevská smetánka. Náhle jsou však přinuceny postavit se kruté realitě a jejich přátelství projde těžkou zkouškou. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nemusela t.A.T.u., ale teď mi Little people hučí v hlavě víc, jak nadrženýmu puberťákovi v klacku... Film primitivní až hanba, mohla bych vykoupit lékárnu, ale náplasti by mi na díry ve scénáři těžko vystačily. Ale já vám nevím, možná je to tím, že jsem kvůli překladu trávila s tímhle kouskem nějakých dvacet hodin, ale nějak mě ve finále chytl a já pomalu uvažovala, že dám za čtyři, jak je to vlastně celý geniálně ujetý a pohádkový. Nehledě na to, že Mischa Barton is fuckin' hot, což jsem sice tak nějak věděla už dřív, ale teprva teď podle mě doopravdy vynikla (řeším tu sexappeal, nikoli nadání), kór po boku Shantel VanSanten, která mě taky celkem zaujala (trochu mi připomíná Kristen Stewart). Další ruskej kousek, kterej mě po Sušenčiných Vykruťasech slušně pobavil. S rezervou za 70% ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Chýbalo málo a dal by som 3*. Ale Mischa Barton ako ruska. Tak to ma zrazilo na konečné 2*. Ja mám Mischu rád, ale táto úloha sa mi vôbec nepáčila. Príbeh veľmi jednoduchý, ktorý sa snaží poukázať na problém dnešnej doby. Fajn ja to beriem. Ale pre film treba niečo viac. Zdalo sa mi to také nemastné, neslané. 45% - 2* ()

Reklama

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Že to má ucházející doprovodnou hudbu od t.A.T.u. a holky, na které se dobře dívá, je sice hezký, ale tuctový děj roztažený na 100 minut táhne každou chvíli film dolů a po půl hodině nemá šanci něčím překvapit. Na brouzdání holek po Moskvě se bez nějaké větší zápletky nedá koukat celou dobu. Navíc s postupným příchodem všech dalších nesympatických postav, kromě Yelchina, který docela zaujal už ve Star Treku, ztráta koncentrace narůstá. Lepší dvě hvězdy. 50% ()

LxLuthor 

všechny recenze uživatele

Film by som každopádne zaradil do kategórie "Art", kde treba použiť úplne iné meradlá. Mischa Barton je ruska - ok, uveril som jej to. Shantel je feťáčka - má na to svoje dôvody. To, že postavy nerozoberáme do hĺbky nie je až tak podstatné ako zachytenie toho, ako ľahko sa môže všetko otočiť zlým smerom. Je pravda, že so scenárom sa páni Schepps, Goltz a kolektív veľmi nepohrali, no vôbec ma to neznepokojilo. Menej je niekedy viac. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Dobře no, považuji to za mé guilty pleasure, protože film je děravější než cedník a kamera mi lezla na nervy, ale jako desetiletá jsem milovala songy od t.A.Tu. (Teď si je někdy pustím taky..ehm, ehm). Musím říct, že druhý název "Finding t.A.T.u." je zavádějící, protože se o skupinu jako takovou ve filmu nejedná. Přátelství, láska, drogy, popík a nakonec happyend. Mischa Barton má roztomilý přízvuk. Do thrilleru bych to neřadila, ale jako drama dobré. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Na popud producentů byl film celkem dvanáctkrát předěláván, premiéra byla proto neustále odkládána. (Dlee)
  • Mischa Barton až do natáčení nikdy o t.A.T.u neslyšela. (Dlee)
  • Pracovní název filmu byl "Finding t.A.T.u." (ČSFD)

Reklama

Reklama