Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je halloweenská noc a v jednom starém, strašidelném domě se koná pořádná párty. V nejlepším ale do domu vrazí policie a mejdan rázně ukončí. Sedmi lidem se ale podaří v domě schovat a policii uniknout. Při prohledávání domu naleznou ve sklepě ostatky šesti lidí, které patrně patří obětem masakru, který se v domě odehrál před 85 lety právě na Halloween. Dle pověry tehdy účastníky oslavy postupně ovládli démoni a majitelka domu ve snaze zabránit jejich vstupu do našeho světa spáchala sebevraždu. Brzy se ukáže, že o to, co se démonům nepovedlo tehdy, se nyní pokusí znovu… (Šakalík)

(více)

Recenze (70)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pôvodnú Noc démonov a takisto aj jej pokračovanie z roku 1994 mám, rád, od tejto prerábky som však vzhľadom k menu jej režiséra a niektorým iným faktorom neočakával veľa, takže ma v podstate nemohla sklamať. V kútiku duše som však dúfal, že oproti originálu osemnásobne väčší rozpočet (1,2 mil. USD vs. cca 10 mil.) predsa len spraví svoje a že to aspoň bude slušná zábava. Do istej miery aj bola, aj keď digitálne vizuálne efekty boli v tomto prípade skôr na škodu než na dobro veci. Vzhľad starých démonov mi bol proste milší napriek tomu, že niektorí mali zubadlá väčšie než Ajove 3D pirane. Obtlstlý Edward Furlong ma tiež príliš nepresvedčil, príjemným spestrením však pre mňa osobne bola sympatická Shannon Elizabeth aka Angela, ktorá tu vo veku 37 rokov stvárňuje zhýralú študentku, každopádne je to opticky príjemnejšia varianta než Amelia Kinkade z originálu. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na skoro až Hammerovské intro to dopadlo zase na... digi sračku - z retra priama čiara na pripečený disco club ? -NIKDY ! Masky Ma nerozdrvia a démonov si myslím , treba nechať odpočívať , kým ich nechytí do rúk niekto , kto im aspoň trochu rozumie. Ale áno je tam pár scén , ktoré Ma oslovili , a len vďaka nim tú 2ku seknem. Budem mať pomaly problém rozlíšiť zombíkov od démonov ! Mám vtieravý pocit - ak by sa to celé zviezlo na úvodnom " kukuči " - bola by to pecka. ( Furlong potrebuje akútne pomoc , akú dostal T 2-kou ! - pretože lieta vo vzduchoprázdne ) ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake je přinejlepším průměrnou žánrovou podívanou, která vyjma sympatického hereckého obsazení a barevného ladění ne nepodobného tomu tomu ve filmech Daria Argenta nemá moc co nabídnout. Příběh je šablonovitý až hanba, napětí se vyskytuje pouze ve stopových prvcích a místo děsu se divák dočká momentu spíše úsměvných pro svou "béčkovost". Retro prolog ve stylu brakových klasik z dílny studií Hammer a Universal vzbuzoval jisté naděje, to, co následovalo, však nestojí moc za pozornost. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím,když vám u hororu půl stopáže stojí péro a půl stopáže máte výtlemy,měli by se tvůrci zamyslet nad označením ´´horor´´ :) regulérní soft porno komedie s pár hororovými prvky a trochu šíleného gore,u které jasně nedokážu říct jestli se bere moc vážně a je tím pádem trapná,nebo si sami tvůrci ze sebe dělaj prdel.Ono to totiž s herectvím Edwarda Furlonga je tak,že když hraje parodicky opravdu se bavíte a když hraje vážně,bavíte se ještě víc :D jako komedie dobrý,jako horor nepoužitelný,těžce podrůměrnej oddych,aspoň že na ty kundičky všude kolem se dalo slastně dívat. 40%. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dosť sklamanie, klasika sa mi páčila jednoznačne viac. Tu by som pochválil len nejaké vizuálne efekty (maska Angely sa mi páčila najviac) a niekoľko dobrých krvavých scén (s rúžom alebo vytrhávanie čriev, prípadne zodratie kože z tváre). Čo sa mi už páčilo menej, bola prítomnosť Furlonga, ktorého proste nemôžem vystáť. Ďalšia vec je, že horor bol úplne bez atmosféry (na rozdiel od prvých dvoch klasických dielov, kde to fungovalo už len vďaka temnému zámku). Bola to skôr pubertálna šialenosť s katastrofálnymi hereckými výkonmi, ktorá sa žiaľ nedala brať vážne. Záver úplná pohroma, to bolo fakt odfláknuté! Čakal som totiž, že sa Angela na konci rozpadne trošku efektnejším spôsobom, možno nejakým výbuchom a nie tak sucho. Adam Gierasch ma oveľa viac potešil hororom Autopsy, v ktorom dokázal, že krváky točiť vie. Mohol sa posnažiť viac. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama