Reklama

Reklama

Café com Leite

  • USA You, Me and Him (festivalový název)
Krátkometrážní / Drama
Brazílie, 2007, 18 min

Obsahy(1)

Danilo se chystal přestěhovat ke svému příteli, když nehoda jeho rodičů změní život jemu, jeho příteli i malému bratrovi. Všichni tři se snaží najít své místo mezi nedorozuměními, zklamáním a objevy, videohrami, botami do postele a sklenicemi mléka. [Mezipatra 2008] (oficiální text distributora)

Recenze (6)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Lehce smutný brazilský kraťas o lásce, které do života vstoupila nečekaná a neplánovaná událost. Toto životní trápení, které určitě může postihnout nejednu dvojici, je zpracováno jemně a s noblesou, jenom ten konec se mi zdál trošku jiný, než bych předpokládal právě proto, že nejmladší z trojice o tom, že spolu brácha a kámoš "chodí", věděl ... 7788 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený krátkometrážní snímek o životě. O vztahu mezi muži, o malém chlapci v jejich středu, o vzájemném pochopení mezi nimi. I dětská bytost se dokáže okolo sebe dívat, a všímat si se zájmem a pochopením vztahů, které vedle něj probíhají. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Sorry všetci " vysoko " hodnotiaci a romantické homo páry , ale dávam iba jednu hviezdičku , pretože tak idiotský koniec som totižto nečakal . Očakával som nejaké akože posolstvo, alebo také niečo , ale to neznamená , že ked drbnú do kraťáska dvoch gayov , tak že sa z toho hned poseriem , ako vy všetci dookola , a pôjdem s hodnotením hore ! Som presvedčený , a to dosť silno , že keby sa jednalo o heteráčsky pár, tak o to ani nezakopnete . Aspoň vidím , kto pije pivo u filmu a kto caffe latte ! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama