Reklama

Reklama

Dwight Terry přijíždí do Nového Mexika, aby v malém městečku Santa Paula pracoval jako zástupce šerifa. Ve městě je vysoký počet pohřešovaných dívek. Přijíždí také Diana Kelperová, která chce pracovat v restauraci. Ukáže se však, že nejde o restauraci, ale striptýzový bar. Diana touží po lepším životě a musí vydělat víc peněz, proto se rozhodne, že bude nabízet své mladé tělo klientům z podřadných barů. V blízkosti je však sériový vrah, který loví mladé prostitutky zastřelením z kuše. Nahá dívka uprostřed lesů a vražedný maniak v jejich patách. Dokáže zástupce šerifa Dwight zastavit smrtelně nebezpečného psychopata? (CS Film)

(více)

Recenze (55)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prezentáciu "hry" na mačku a myš, si viem rozhodne predstaviť záživnejším spôsobom. Tobôž, keď sa jedná o takýto survival, ktorý mne neprišiel nijak mimoriadne záživný. Ani gore, ani krv, v podstate až na úplný úplný záver, sa nejedná o nijak prevratný, zaujímavý snímok, ktorému by sa podarilo zaujať skôr, ako hociktorému tuctovému filmu, na úrovni TV počinov. Bieda ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Prvních 45minut se to spíš tváří jako drama o Dianě a jejích nesplňených snech. TV look je z toho cítit na 100honů. Zkrátka nic moc extra záživnýho. Zhruba v 50minutě se to zlomí do survivalu. Utíkající celkem pěkná(otázka vkusu) nahá žena(cca 13minut než vyhrabe tričko) bojující o svůj život v krásný přírodě. Dobře zvolená kombinace. Výsledek je ale nevalnej. Nějakou hutnou atmosféru nebo stupňující napětí nečekejte. Natož pak krev nebo gore. Topem je ... ale to nebudu prozrazovat kdyby se náhodou někdo rozhodl to zkusit. Běželo to v bedně a tam to taky patří. Zkrátka TV film, kterej se v té záplavě co bedna chrlí s přehledem ztratí ...Podívej se na ní vypadá jak Carrie po maturitním plese🤣... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Spíše Thriller než-li Horror, ale pořád příjemný! Tenhle flick se sice rozbíhá pomaleji, prvních 40 minut se poznáváme s Dianou,která přijela do města Švorc. Jediná cesta, jak se k penězům může dostat bylo v místním Stip Baru, což jí ovšem nepřineslo velký obnos, takže po stripteasu šla navštívit nějakého "milého" muže.. v Tu Chvili začal Thriller! Ikdyž krve není moc ukazáno, za to nám ukážou Krásnou Nahou ženu, která zbylých 60 minut utíká po lese a je Lovena chlápkem s Kuší! Je to poměrně slušně napínavý a překvapivý . Já tenhle druh thrilleru mám v oblibě, čiže s radostí mu dám čtyřku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Střílet nahaté holky v lese může být pro nějakého úchyláka přímo ideální cestou k orgasmu a já mám takový dojem, že i kameraman tohoto filmu si párkrát musel cáknout do kalhot. Herečka Danielle De Luca tu povětšinu času běhá úplně nahá a kamera nevěděla, co má zabírat dříve. Musím vzdát svůj obdiv téhle dámě, které evidentně nahota problémy nedělá. Jen by mě zajímalo, kolik za to dostala. Kromě svých ladných křivek však dokázala naplno ukázat i svůj herecký talent a ačkoliv jsem tomu zprvu nevěřil, tenhle film mě bavil téměř po celou dobu. Na rozdíl od svých akčních bratříčků (filmů, jejichž tématem je rovněž lov lidí) si tenhle kousek totiž na nic nehraje. Neviděl jsem zde téměř žádné přehnané pasáže a téměř všechno co zde lze spatřit, bylo věrohodné. Bohužel ani zde se tvůrci nevyvarovali několika chybám a zvláště dementnímu zakončení. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Ano, poměrně velmi zajímavý námět .. ale ten výsledek : typicky béčkový film - to samozřejmě ještě nemusí pokaždé znamenat úplnou katastrofu, ovšem, když se k tomu přidají naprosto toporné až amatérské céčkové herecké výkony od většiny zúčastněných, jako je tomu zde .. tak .. škoda promarněné příležitosti .. asi jediným světlým bonusem tu může pro někoho být Diana /odvážná Danielle De Luca, jejíž čest /cudnost/ však poměrně pečlivě ochraňuje jednak kameraman a hlavně potom střihač/cenzor ve studiu .. takže, kromě jejího vršku toho moc nezahlédnete ... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno volně na motivy skutečného případu z Aljašky: Robert Hansen zavraždil 17 žen, které unášel, aby je mohl nahé pronásledovat. (Garch)

Reklama

Reklama