Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jednička pro mě je jako svatej grál a proto sem dvojku vyhlížel jako křováci v Africe déšť, ale nakonec trošku zklamání. Za prvé desně chybí dokonalej Dafoe, kterýho tu slabě zastupuje Julia Benz a za druhý tubohužel chybí i mega fuckující super borec Rocco, jeho pár vsuvek a flashbacků je jen na takový malý oblíznutí a nahrazuje ho tu celkem trapnej Clifton Collins Jr., ostatně začátek celýho filmu se nese v takovým trošku přiblblým humorným stylu a za moc to nestojí, nicméně když už jsem si řikal, že tohle snad Duffy nemůže myslet vážně, tak se na obrazovce strhne opět typický dokonalý vizuální duffyho akční peklo, s nádhernou kamerou, dokonalýma nápadam, s Normanem Reedusem a Seanem Patrickem Flannerym a jejich dualama a samozřejmě se starým dobrým taťuldou a jeho podkabátovým arzenálem, nicméně ani to nedokáže dokonale vynahradit první celkem nudnou polovinu a to že tu chybí postavy, který dělali z prvního dílu genialitu ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nechytla mě ani jednička, natožpak tahle natahovaná kaše bez pořádný zápletky. Jestli prvním dílem měl Troy Duffy co říct, o čemž se dá polemizovat, tak sequel vyznívá úplně zbytečně. A vzhledem k tomu, že měl na psaní scénáře 10 let, tak výsledek je žalostnej. Je tu vidět marná snaha o jakýsi GODFATHER přesah. Ale jedno plus to má, Julie Benz, byť je tu celkem zahalená a trapně přehrává, nebyla nikde jinde tak sexy. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

no, nakonec to nebylo az tak spatne, jak jsem se obaval, ale zel, k jednicce to ma hodne daleko.. Ano, vsichni tri (tatik i oba synove) jsou stale neskutecne cool, Romeo ale, ac se snazi, jak chce, Roccovi se nemuze rovnat.. To stejne se da rict i o Julii Benz, tady to je ale jeste mnohem podstatnejsi rozdil.. Cely film mi prisla neskutecne otravna, bylo videt ze strasne chce delat takove skvele veci, jako jeji predchudce, ale ve vetsine pripadu to vyslo jen jako pitome opiceni, nemluve o tom, ze jeji hlas, ani ksicht se na to prilis nehodil.. Dalsi tri detektivove jsou obcas zabavni, obcas ne, lumpove jsou nudni uplne, trochu me zamrzelo, ze z otce se vyklubal az takovy smejd (v klidu bych ty flashbacky ozelel, ale bez nich by to asi neslo, no.. to by musel byt uplne jiny pribeh), trpaslik je primo smesny a trapny.. a ten sen ke konci si mohli taky odpustit, vubec nesedel do kontextu, spise mi to pripadalo, ze jen chteji nejak prodlouzit stopaz. Ale posledni zuctovani, a sceny nasledujici po nem (hlavne ty) jsou uplne uzasne a doufam, ze na trojku nebudu muset cekat prilis dlouho.. is back. SUMA: prumer, casto nudici, vlastne tezici jen z uspechu jednicky, akcni sceny, i kdyz se snazi byt originalni, jsou vsechny na jedno kopyto, jedine ta v sidle toho Itala a nasledna hlaska Romea je uchazejici. Scenar dost deravy, ale... ale. Jsou tu stale nasi oblibeni bratri, nas oblibeny tatik a zaver vse haze z podprumeru do pekneho prumeru.. prosim Troyi, ukaz nam velke veci 6/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $10,273,188Tržby Celosvetovo $10,629,321Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,262,021 //počet predaných kusov 250,189Tržby za predaj DVD v USA $24,841,592 //počet predaných kusov 1,023,094║ tak sväté komando likvidátorov zla je späť a aj keď už nedosiahne takých grádov ako tomu bolo v prvom diely je stále na čo pozerať, sype im to dobre a skleslá zábavnosť nechýba /70%/ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že geniálny námet jednotky jednoducho nemôže byť zduplikovaný. Na moje potešenie som čakal väčšie sklamanie, ako bol výsledok. Herci si svoje postavy naozaj užívali, niektoré scény sa znova zaryjú do pamätí mnohých divákov, ktorí budú netrpezlivo vyčkávať na pokračovanie. Ja by som ho privítal tiež, ale nie s desaťročným odstupom. Malou nádejou je cameo Willema Dafoa na konci. Najsilnejšou zbraňou tohto pokračovanie je však akcia a dokonalé hlášky. 75%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, keď dvaja írski bratia, Connor a Murphy McManusovci, vstupujú do miestnosti cez okno, tak ešte predtým si okno prestrelia. Avšak keď Connor zo zbrane strieľa, je vidieť že vôbec nestrieľa do okna, ale úplne mimo neho. (domco10)
  • Zvláštní agentka Eunice Bloom (Julie Benz) v kovbojském kostýmu střílí ze zbraně Colt 1873 SAA Artillery .45 LC. Ten má zásobník na šest ran, agentka však vystřelí celkem osmkrát. (m.xFuck)
  • Slovo „fuck“ bylo použito 136krát. (HellFire)

Reklama

Reklama