Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Členové nacistického gangu zabijí a znásilní postiženého mladíka a kousek oběti sní jakýsi opilec, z něhož se stane posedlý mstitel, který se náležitě obleče, opatří si zbraně a vydá se po stopách vrahů. A protože je důsledný, dojde i na politika, pro kterého gang pracuje, nazi ninji i jejich mistra. (V4nd4l)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím, ale tenhle argentinský film, byl teda pěkný úlet. Nebo lépe řečeno pěkná píčovina. Což o to, mám rád ujeté – morbidní snímky a pochcání „panenky“ doprovozené hláškou stálo za to, ale jinak je to jen přehlídka hodně špatných „gore“ scén a podprůměrných hereckých výkonů. Naštěstí se tu tolik nevytahovali gumoví ptáci (jako ve dvojce ), ale i tak to bylo hodně slabé. Pravda, zasmál jsem se u několika situací a to je taky jediný důvod, proč tomu nedám odpad. Ovšem stačilo mi to vidět jen jednou a nikdy více. Germán Magariños je vážně totální magor.30% ()

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Poprvé ve svém životě jsem se odhodlal sledovat argentinský horor... a Pán Bůh mě za mou zvrhlost vytrestal... ()

V4nd4l 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv efekty a souboje nejsou profesionální a některé scény připadnou mnoha lidem šokující (což může být pro někoho klad), film je místy dost zábavný a bizarní, hraje u něj fajn hudba a má hezky udělané titulky. Navíc posedlý mstitel v SM kostýmu jdoucí na věc terminátořím stylem (kradené oblečení, kradená motorka a k té brokovnici určitě taky neměl účtenku) je skutečně originální nápad. ()

Reklama

Reklama