Reklama

Reklama

Miluju Saru Jane

(festivalový název)
  • Austrálie I Love Sarah Jane
Horor / Krátkometrážní / Romantický
Austrálie, 2008, 14 min

Obsahy(1)

Jimbovi je 13 let. Jediné, na co dokáže myslet, je dívka Sarah Jane. A nic, co se mu může postavit do cesty – parta výrostků, násilí, chaos, zombiové – nemůže zabránit tomu, aby byl s ní. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (33)

rottik-cb 

všechny recenze uživatele

Nečekaně poeticky (na to, v jakém prostředí se pohybujeme) zobrazeno to, co už víme dávno- kluci jsou prostě víc „hračičky“, kdežto když jde do tuhého, vždycky si líp poradí baba. :) Mia Wasikovska v daleko lepší formě než v Alence. Nedivím se, že se do ní hlavní hrdina zamiloval. :) Sledováno in english. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Emotívny príbeh zasadený do bodobia zombiekov, kde sa príbeh prelína láskou mladého Jimba k Sarah:-) Čo som čítal komentáre, tak som si myslel, že to bude na päťku... no nestalo sa, príbeh ani film ma tak nezaujal ako v podstate mal. Pozeral som sa na časopisy, pozeral okolo seba, nalieval si vodu do pohára... Skrátka - toto nie je môj šálok kávy:-)6/10 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byl jsem rozhodnutý vlepit tomuhle australskému snímku odpad. Postapokalyptický svět mám rád, ale tady se větší část už tak krátké stopáže točila kolem skupiny mladých výrostků, jenž si „pohrávají“ s uvázanou zombie. Tady by jim ocas Kocáb dal!!! Atmosféra v tu chvíli dost stagnovala, po nějakém napětí ani památky, ale naštěstí se režisér ke konci odvázal. Hned se mi zvedla nálada a nakonec i mé procentuální hodnocení. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podla nazvu tohto kratkeho fimiku, moze clovek ocakavat, ze sa asi bude jednat o nejaku romantiku, ale to je omyl. Film sa zameriava o nactiletych detoch, ktore maju v zahrade uviazaneho zombika a na nom si cvicia strelbu z luku. Neskor uz im to nestacilo a dali vedla zombika vybusniny a takto mileho zombika, ktory ma chut na ich masicko, vyleti do vzduchu a potom po nom uz len na zemi zostala horna cast tela. Najvacsi drsnak z ich party dostal jedno zahryznutie do nohy a uz sa pomalicky tiez premienal na zombie. A tu prichadza na scenu Sarah Jane a chyti lopatu a tomu chalanovi ustedri par ran a ani zombika nenecha na pokoji a krasne ukazu ako mu rylom odsekne cast hlavy. Parada:) Stvarnenie zombika vyzeralo vierohodne a maskery sa nemaju za co hanbit. Klobuk dole:) Nepatrna romantika sa tam tiez odohrala medzi Jimbom a Sarah a ked Jimbo videl, co urobila Sarah zo zombikom, tak sa mu este viac pacila:) Ma rad drsnacky,he he. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama