Reklama

Reklama

Já jsem Bob

(festivalový název)
  • Velká Británie I Am Bob
všechny plakáty

Obsahy(1)

Cestou na vlastní vystoupení na Make Poverty History (Udělejme chudobu minulostí) je Sir Bob Geldof nešťastnou náhodou zapomenut svým řidičem v malém motelu, kdesi uprostřed severoanglického venkova. K jeho smůle se zde právě koná soutěž dvojníků, a nikdo mu nechce věřit, že je skutečný Bob Geldof. A aby toho nebylo málo, není jediný Bob Geldof v místnosti... (Festival krátkých filmů Praha)

(více)

Recenze (4)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Bob Geldof je prostě neskutečnej člověk. Ať už zpívá, hraje, vtípkuje, rozčiluje se či pořádá charitativní koncerty, vždycky to dělá s takovým uměním, jako by se věnoval pouze tomu určitému oboru celý život. Ten jeho obličej při písni jedné z nejlepších písní všech dob I don't like Mondays je k nezaplacení. ()

cajda 

všechny recenze uživatele

Fanoušci Boomtown Rats? Boba Geldofa? Ten hraje sebe samého na soutěži imitátorů kdesi v anglickém zapadákově. Nabízí se domněnka, že hrát svou vlastní roli nemůže být nic těžkého, ale Bob hraje überBoba na jedničku, a ještě si střihne nejvíc zpruzenou verzi I Don’t Like Mondays všech dob. A vsadím se, že si to užívá. ()

Michaline 

všechny recenze uživatele

Zábavný krátký film, do kterého se všechno stihlo vejít. Skvělá je scéna Geldofova znuděného zpívání vlastního songu v soutěži dvojníků. ()

Reklama

Reklama