Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záchrana mladé dívky ze spárů zločinců je jen začátek jeho dobrodružství.
Clay je problematický teenager. Po jednom incidentu dostává od šerifa, který je zároveň jeho dědeček, na vybranou. Buď popluje 60 mil sám po divoké řece a nebo půjde do vězení. Clay si vybere první možnost. Na řece je však svědkem únosu mladé dívky. Clay v sobě najde odvahu, a dívku ze spárů dvou zločinců vysvobodí. Únosci jsou jim ale stále v patách. Začíná boj s divokou řekou. Clay tak objeví nejen sám sebe, ale najde také lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Teda no..... Neříkám že to bylo špatný, ale dělají si snad srandu z toho že film se rozjede až po 75 minutách? Celou dobu se tma opravdu nic nedělo. Ale abych řekl pravdu tak jsem se zas tak moc nenudil, hlavní herci jsou poměrně sympatičtí(i když totálně blbí). A celé to celkem rychle uteče, ale nadšený z tohohle filmu nejsem. Už jen kvůli hlavní postavě která je idiotská. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bezduche zlezenie rieky v clne, to uz aj o tom moze vzniknut film? No, to moze aj o tom, ako treba vykydat hnoj z chlieva, ake vidly pouzit, v akom uhle drzat vidly ..... Lol 11 % ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Pěkný film pro mladé skauty a skautky). Příběh mladého chlapce, který přitahuje problémy (už jako malý zabil svého otce v autě, když ho nechal řídit). Problémy v basketbalovém družstvu ho diskvalifikují i v životě a ve škole, což chlapec nelibě nese a tak si připevní piercing, nalakuje si nehty na černo a postaví kohouta jako svůj vzdor vůči společnosti. V autě pak sejme poštovní schránku, což je prý federální zločin a šerif (jeho dědeček) mu dá na výběr, buď sjede řeku nebo půjde do basy. Na vodě, doprovázen audionahrávkami rad a životních příběhů od svého dědečka (vždycky rada seděla na to, co on přesně dělá), zažije nějaké to dobrodružství, přemůže 2 zloduchy, kteří omylem unesou jeho milovanou dívku (ani nevím proč). Hlavní je že, za těch pár mil na vodě se úplně změní, dívka se do něj zamiluje a všichni jsou na něj hrdí. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Odvaha silná to moc člověka a tak se trochu plavalo voda byla studená a nepřinesla žádný nový obraz uspokojení. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Po demolácii poštovej schránky uniknem väzeniu tak, že musím splaviť rieku????????? To snáď nie. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve městech Texas a Menard v USA. (willy1)

Reklama

Reklama