Reklama

Reklama

Moje krev

  • Kanada Summer's Blood (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když chceš přežít, musíš do toho dát všechno!  Summer (Ashle Greene, Twilight sága) hledá svého otce. Cestou potká sympatického mladíka Toma (Peter Mooney, Kriminálka Miamai) a rozhodne se u něj přespat. Příjemný večer se ale zvrhne v boj o život. Psychicky vyšinutý Tom ji uvězní ve své "lidské zahradě". Tou je špinavý sklep a v něm další dívka Amber (Dani Kind), už na pokraji smrti. Zoufalou situaci se Summer rozhodne řešit lstí. Pomalu s Tomem navazuje vztah a čeká na příležitost utéct. Psychologický horor navazuje na klasické snímky tohoto žánru jako je Mlčení jehňátek nebo Misery nechce zemřít. Do poslední chvíle udržuje napětí a překvapující závěr vyráží dech! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Očividně se Summer's Blood inspiroval u skvělého Psycha ale pravdou je, že je až neskutečně zbytečný. Nic nového tu nenajdeme a ani herecké výkony za moc nestojí, snad jen otec rodiny, ten byl celkem dobrý. Také moc nechápu, proč má film dva názvy ale to je jedno. Jako jediné pozitiva tu vidím už zmíněného otce a to, že jsem to viděl v Blu-Ray kvalitě. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Sice to ještě nevíš, ale tvý místo je tady, s námi, se mnou.." Tak tentokrát mě Javoři opravdu překvapili, protože Summer´s Blood se rozhodně nedá nazvat tuctovým horůrkem s mnohokrát provařenými motivy !! Hoxeyovi jsou rodinka, kterou byste rozhodně poznat nechtěli stejně jako třeba Hamiltonovi nebo dokonce Fireflyovi, a tak nakonec nikoho příliš nepřekvapí, že Summer při hledání svého otce narazí právě na svého nevlastního bratra, protože jablko spadené ze stromu se stejně vždy přikutálí zpátky, ačkoliv Summer by si právě ten návrat nakonec raději rozmyslela.. Což je velmi vtipné, když si uvědomíte, jak coby rádoby rebelující dcera nedokázala odpustit své matce, že ji otci zapřela !! Matky většinou ví, co a proč dělají, že ?! ;) No, tohle opravdu není únosový thriller, tahle neskutečně bizarní a zejména těžko předvídatelná a tím i dostatečně napínavá záležitost, minimálně ty incestní prvky příběhu se mnou dost nepříjemně lomcovaly, si pohrává s motivy síly krve, moci a vlivu rodiny, potažmo i oidipovským komplexem !! Takže když pominu tu Tomovu zahrádku s anděly, což jsem maličko nepobral, ačkoli to bude asi tím, že nejsem vyšinutej magor, dostáváme velmi zajímavou a neokoukanou béčkovou šílenost překvapivě i s minimem krve, tím si u mě vyznavač čistých slasherů režisér Lee Demarbre hodně šplhnul, zato přiměřeným množstvím nahoty, velmi dobrým hereckým obsazením, protože sexy Ashley Greene se mi líbila a Stephen McHattie, dvojník Lance Henrikssena, já osobně je často rozeznávám dost obtížně, si rovněž odehraje svoje velmi slušně, a příjemným soundtrackem Steva Gurevitche !! ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kecy, zvraty, kecy, zvrat(k)y, kecy, zvraty, kecy zvrat(k)y. A celé to blúdi po tejto línii. Z tých twistov by sa dal natočiť seriál s minimálne jednou sezónou. A tu je to narvaté na necelú hodinku aj pol. A to nehovorím o malej odvahe tvorcov natočiť niečo šťavnatejšie pre davy ( sex je pod perinou, vraždy mimo kameru ). ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem... Kanada. Dalo se to čekat, že s nízkým rozpočtem to nebude žádná sláva. Otec, který své zvrhlé sémě daroval i jiným ženám, je svými duševními pochody nakonec ten nejpodivnější, zároveň nebyl tak nepříjemně slizký, jako zbytek povedené incestní rodiny. Tak nějak je incest, říznutý sadomasochistickými hrátky vedoucí až do barelu s kyselinou, v tomto filmu velmi ústředním motivem, který člověka né a né pobavit. A jak se říká, že jablko nepadá daleko od stromu, tak i syn je velmi povedenou osobou. Pěstuje si lidi na své zahrádce ve sklepě, jeho matka je jeho vším, a po kakajíčku si jde hrát se zahrádkou. Když něco posere, matka to zvládne. Když chce pak svou pěstírnu zachránit, zemře. Unesená dcera je z počátku pěkná mrcha a postupem času ležíce na kompostu a v působnosti Stockholmského syndromu se stává mírnější. I přes to se snaží utéct, ale na úkor cizího neštěstí dalších unesených. Tohle nevyšlo, chvílemi jsem měl nápad, že si začnu číst Boženu Němcovou... i když nudu bych zahnal větší nudou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snímek Summer´s Blood je jen další z řady filmů, které stačí vidět jen jednou, nebo vůbec a následně na něj zase velmi rychle zapomenete. Alespoň však už konečně vím, proč se tolik lidí rádo dívá na Twilight Sagu. Ashley Greene je docela půvabná herečka v lechtivějších scénkách jí to docela sekne. Jinak ovšem ani ona zde toho moc nepředvedla. Atmosféra tu vůbec nefungovala, děj slabý, herecké výkony nudné a nevýrazný hudební doprovod, to vše nevydá na víc jak 40%. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama