Reklama

Reklama

Práce na dvojí úvazek

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Život úspěšného páru se změní v totální chaos ve chvíli, kdy žena zjistí, že je těhotná... Ambiciózní a perfekcionistická byznysmenka Angela Marksová pracuje pod vedením mimořádně náročné šéfky Mary Radcliffové. Ve chvíli, kdy je Angela na vrcholu kariéry, zjistí, že neplánovaně otěhotněla. Její vztah s rozvodovým advokátem Curtisem je náhle vzhůru nohama. Nejen Angelin život se na nejbližších devět měsíců od základů změní, ale těhotenství ovlivní všechno a všechny v okolí. Angela se obává, že na vrcholu kariéry ji její nelítostná šéfová Mary vyhodí z práce. Proto se rozhodne svůj stav tajit tak dlouho, jak to jen půjde. Podaří se jí to? Jak to celé dopadne? (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

35%. Heather je pěkná a hlavně vždy sympatická, za ni plus (ostatně nebýt jí, na film bych se nedíval). Ale - nic moc dialogy, děj taky žádný zázrak, není se moc čemu zasmát, je lehce znát ambice na "pohodový film" na relax, ale abych ho nazval "pohodovkou", která nenadchne ani neurazí, do toho má daleko. Podprůměr. Vlastně jsem se nejvíc bavil na konci při ukázkách nepovedených záběrů. ()

Mr. No one odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem, kterého je pro tento film snad i škoda: NUDA. Marně si vybavuju, že bych se u této „komedie“ zasmál (byť alespoň jedinkrát). K jedné hvězdičce nenapomůže ani ona pěkná a sympatická Heather Graham, ani nic jiného. Bohužel. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

V takovém nudnějším obalu se ukrývá pár opravdu povedených scén a vtipů. Na chlapíkovy povislé koule jen tak nezapomenete a prezentace o voňavce s decentním uprdnutím byla tak trapná, až byla boží. Nezvyklá romantická linka o nedokonalé komunikaci mezi partnery, kdy se milující pár málem rozejde díky neexistujícímu problému je zajímavá až smutná. Celkově by to ale bez sympatické Grahamky za moc nestálo. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Jerry O'Connell je sympaťák, ako komediálneho herca ho mám celkom rád(Tomcats, Buying the Cow tie boli veľmi fajn...), ale tu už je to iba odvar. Prehliadka erekcií či chlpatých visiacich vajec mi vtipná neprišla. Pár scén bolo síce úsmevných, ale asi nič také, na čo si spomeniem aj o dva dni... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama