Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Wayansova rodina sice není zárukou opravdu kvalitní podívané, ale občas se s nimi nejeden divák i docela slušně nasměje. Což už jim samo o sobě dává v mém případě zelenou. Už jsem od nich nebo s nimi pár filmů viděl a ve většině případů se to dalo bez větších obtíží přežít. Tady se objevila snad většina jejich klanu, no a pořádně to rozbalili. Hlavně co se hudebních čísel týká. Ten jejich místy až přiteplený humor, sebe rasistické urážky a dvojsmysly mi sice nejsou občas zrovna moc po chuti, ale dá se to překousnout. Trapnost a humorné situace jsou tu rovnoměrně rozložené – parodování tanečních kousků jim šlo rozhodně lépe, než tomu bylo v případě Pár nenormálních aktivit. Možná to bylo i tím, že mě zdejší děj bavil víc. Nejlepší byla ta černoška s mimčem a učitelka tance s velkými pysky a peprnými urážkami studentek…50% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Choreografie 6/10/// +skvělá hudba, bratři Wayansové to znovu rozjeli, výborná parodie a zábava, není to tak nechutné jak by člověk čekal -mohla být propracovanější choreografie, která je tady skoro až na posledním místě/// V hlavní roli Nežádej svůj poslední tanec, doplněn parodií na Muzikál ze Střední a Hairspray. Pozornému divákovi neujde Superman a Stmívání. Jo je pravdou, že kdo má nakoukáno má zároveň i vyhráno a bude se dobře bavit. Podmínkou je i to, že musíte mít v oblibě filmy od této bratrské rodinky. Plus jestli že máte rádi taneční filmy budete z tohoto snímku nadšeni. Je dobře, že někdo udělal parodii na tento žánr. Už dost bylo těch hororových, tohle bylo příjemné osvěžení. Chvílemi jsem se opravdu hodně smál. Konečně film na který jsem se dlouho těšil a ke všemu se povedl./// Celkem 76%/// ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Parodie na snímky točící se kolem mladých lidí, tance a zpěvu jako Hairspray, Let's Dance nebo Muzikálu ze střední, plná Wayansů a buranského humoru. I když………musím být upřímný a říct, že tento filmeček je kvalitativně nad dílky dvojice Friedberg a Seltzer. Bohužel, jakmile tvůrci lehce posunou laťku směrem vzhůru, kvalitní gag (u závěrečné scény, parodující Stmívání jsem se upřímně pobavil)okamžitě uzemní primitivní prdící „vtip“ a jsem tak kde jsme byli na začátku. Závěrem musím konstatovat, že stále nejlepším filmem, kolem kterého se nějakým způsobem motal někdo Wayansova klanu zůstává Scary Movie 1. ( Tento komentář jsem psal 9.8.2010 – toto datum píši proto, aby jednou někoho nenapadlo nechytat mne za slovo až Waynsovci v daleké budoucnosti natočí Oscarový trhák :D ) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Wayans brothers sice trochu ve slabší formě, ale alespoň ukázali další členy rodiny. Taneční a muzikálové filmy, z nichž si tento dělá prdel, mi vůbec nic neříkají, ale i tak jsem se často zasmál, jako vždy, nejvíce u vtipů utahující si z rasové segregace a uzavřenosti ("Sakra černí...., "Sakra, bílí....)". A beatboxující vagina učitelky tance je fakt úchylárna. Pokud vás baví tanec, hip hop, gangsta negři a aura středoškolské "bez"starostnosti, bude vás to bavit i když vám humor filmu nic neřekne. Wayans rulezzzzzz! 3,5* ()

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu děsnej dupák, o tom žádná. Prakticky žádná ze scén není vyloženě ba co hůř ani vzdáleně vtipná. Sem tam se člověk pousměje, ale jinak je to vršení trapnosti nad trapnost. O hereckých výkonech nemůže být řeč, o scénáři jakbysmet a chvilkami povedená hudba s tancem to nevytáhne. Pryč od této ztráty času!!! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama