Reklama

Reklama

Last Night

  • Česko Včera v noci (více)
Trailer

VOD (1)

Joanna, spisovatelka na volné noze, a Michael spolu žijí nehledě na občasné hádky ve šťastném manželství až do večírku pořádaném Michaelovým šéfem Stuartem, kde si Joanna všimne, že manžel věnuje většinu času své kolegyni, designérce Lauře. Od Michaelova spolupracovníka Andyho se dozvídá, že Laura už s nimi pracuje několik měsíců a byla i na poslední služební cestě v L.A. Doma se pak manželé pohádají, Michael tvrdí, že s Laurou nic nemá, Joanna se zlobí, že jí o ní ani neřekl. Nakonec se usmíří. Druhý den ráno odjíždí Michael s Andym, kterému Joanna slíbí pohlídat a vyvenčit psa, a Laurou na služební cestu do Philadelphie. Joanna mu vsune do košile v kufru lísteček, kde mu vyznává lásku … Zatímco trojice se ubytovává v hotelu ve Philadelphii, Joanna si jde do baru koupit kávu a před ním potkává svou dávnou lásku Alexe, s nímž se seznámila před čtyřmi lety v Paříži, kde psala povídku a kde Alex žije. Oba jsou ze setkání nadšení a je jasné, že mezi nimi ještě stále přetrvává silné pouto. Domluví si schůzku v baru … Tam si dlouze povídají o minulosti, o Alexově knize a o tom, že se naposledy viděli před 2 lety. Nakonec Alex pozve Joannu na večeři s přáteli. Truman se Sandrou je už očekávají a všichni se dobře baví. Truman pak, když Alex a Sandra odejdou kouřit, poví Joanně o Alexově pařížské přítelkyni Helen. Michael se několikrát pokouší Joanně dovolat, ale ona to nebere, teprve při posledním pokusu odpoví. Vše je údajně v pořádku. Michael měl služební večeři s klienty a nakonec se s Laurou dohodne, že si ještě sami dva dojdou na drink … Joanna s Alexem dlouze hovoří o tom, proč jejich vztah nevyšel, přestože jim spolu bylo dobře. Joanna se příteli svěřuje, že na něj často myslí a manželovi o něm nikdy neřekla. Napětí mezi oběma pomalu roste, minulost se připomíná s nečekanou silou … Laura mezitím okatě svádí Michaela a nakonec ho pozve k hotelovému bazénu, kde teď v noci nikdo není. Michael jen nerad svolí k tomu, aby se svlékl a vykoupal se s ní. Ve výtahu, který je veze zpět do pokojů, ji začne vášnivě líbat a nakonec se s ní vyspí … (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (373)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $98,986Tržby Celosvetovo $10,600,000▐ neskutočne suché a neskutočne pri danej minutáži dlhé, sa čudujem že sa na takéto niečo dali herci(Keira Knightley, Sam Worthington, Eva Mendes) nahovoriť /35%/ ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Takýto scenár zažíva podľa mňa každý tretí človek. Či už je to v škole, či v práci, všade okolo nás sa vyskytujú nástrahy a ľudské túžby sa tak ľahko stávajú nevyspytateľnými. Film sprevádza veľmi dobrá forma ako v stávkovej kancelárií, keď si môžte tipnúť a vsadiť, ktorý z manželov prvý sklame a zhreší v priamom prenose. Eve Mendes je ozaj ťažké odolať, takže to Sam Worthington mal ozaj ťažké. Napriek tomu, že on spáchal neospravedlniteľný čin, postava Joanny, ktorú stvárnila Keira Knightley je vykreslená viac nehumánne, keď naschvál nezdvihne manželovi mobil a stretáva sa poza jeho chrbát s druhým mužom, ktorému vyznáva lásku a uvažuje o živote s ním. Sam Worthington mi týmto sympatickým výkonom dokázal, že ma aj na viac ako len nechať sa nafarbiť na modro a pobehovať po pralese. Za nekompromisný koniec dávam 60% mohlo to mať ešte pár minút viac a odhaliť ešte kúsok. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Velice dobré konverzační drama, jehož převážná většina se odehrává během jedné noci. Doporučuji se vyhnout filmu těm, kteří nemají moc rádi dramata, kde se především hodně mluví. Tohle totiž rozhodně není drama, které by překapávalo napínavým dějem, nebo překvapivými zvraty. Film je především o zamyšlení, zamyšlení o tom, jestli je horší fyzická nevěra, nebo láska k někomu jinému. Film stojí především na ústřední herecké čtveřici, všem tady ale jasně vévodí Keira Knightley, která je zde strašně přirozená a její linka je také o dost zajímavější než ta Samova. Sam Worthington mohl ze sebe rozhodně dostat více emocí, je to právě on, kdo trochu jeho příběhovou linii s Evou stahuje dolů. Překvapením je pro mě hudební stránka filmu, která mi moc sedla. Film rozhodně nezíská moc fanoušků, protože si myslím, že se najde dost lidí, kteří se budou u filmu nudit a krátce po zhlédnutí filmu, na něj úplně zapomenou. Těm, co však mají rádi malé vztahové konverzační dramata, Last Night rozhodně doporučuji, věřím, že nebudou zklamání. ()

zoe.x 

všechny recenze uživatele

Prázdnota, nedůvěra, odcizení - nejsou jen tématy tohoto filmu, ale i mé pocity z něj. Asi je nefér očekávat něco nového a chtít víc jen proto, že řeší věci tak notoricky známé, kterými si prošel, nebo někdy projde ve vztahu téměř každý, ale přesto - nejde přesně právě o tohle i hlavním hrdinům? Možná to nakonec dostanou, možná taky ne, jistě vím jen to, že já jsem se bohužel ničeho zvláštního nedočkala. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Námět je jasnej. Manželský pár probírá téma nevěry, až se oběma ve stejný čas naskytne příležitost být i její součástí. Jen škoda, že dvojka Keira Knightley + Guillaume Canet je o lán zajímavější a napínavější, než dvojka Sam Worthington + Eva Mendes. Jinak by mě to těšilo i více. Takhle je to za tři a pěkná konverzační jednohubka s takovým tím hmatatelným sexuálním napětím. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (2)

  • Snímka Last Night otvárala Medzinárodný filmový festival v Ríme (2010). (MikaelSVK)
  • Jessica Biel sa uchádzala o hlavnú postavu (Joanna Reed), ktorú napokon získala Keira Knightley. (U_S_O)

Související novinky

Muž s obrovskou budoucností...

Muž s obrovskou budoucností...

18.11.2008

...pronásleduje muže s temnou minulostí. Ale pěkně po pořádku. Dvě slova: Sam Worthington. Ještě před několika měsíci to jméno nikdo neznal. Dnes jde o zřejmě nejžádanějšího herce v Hollywoodu. Pokud… (více)

Reklama

Reklama