Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsnější verze Záhady Blair Witch. Duchové minulosti touží po pomstě!
Vyměnit shon velkoměsta za klid hlubokých lesů, kdo by o tom občas nesnil. I čtyři mladí turisté se rozhodli strávit několik nerušených dní v lůně přírody. Jaké ale bylo jejich překvapení, když zjistili, že nejsou v divočině sami. A navíc ti, kteří se jim tu a tam zjevují mezi křovinami, rozhodně nejsou přátelsky naladěni. V hluboké jeskyni na naše hrdiny čeká pološílený kanibal, jehož hrozivé tajemství je klíčem k přeludům a přízrakům, které děsí turisty od prvního vstupu do hlubin Krvavého lesa. (Řitka video)

(více)

Recenze (28)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ide o lesný sleš viac než dosť inšpirovaný sériou Friday of 13th. Surový začiatok ktorý,ako to v týchto filmoch býva, na začiatku vrah skántri neznáme postavy, ma nesmierne bavil. Tešil som sa na násilnú explotation a eRkovú záležitosť. Na nešťastie s toho nakoniec vzišiel skoro dobrodružný film. Nebyť kanibalských vsuviek mohlo by to byť bezpochyby PG13. Miešanie buranského hixploitation s duchárskymi prvkami tentoraz nevyšlo čo je škoda pretože to malo niečo do seba. Ako napríklad skvelé prostredie a otrasnú dobovú hudbu. Stačilo by menej vysvetľovania a zopár ďalších obetí a bolo by to fajn. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Má to příšerný obraz. Tak hrozný, že nejde poznat barva očí herců. Jinak asi takhle, vypadá to dost amatérsky (možná že to je amatérský film, to netuším), z čehož plynou i totálně neherecké výkony. Tomu kecu o "drsnější verzi Záhady Blair Witch nevěřte, jediné co to má z ZBW společného je to, že se to odehrává v lese. Film v sobě kloubí dva žánry, a sice buranský slasher a klasickou duchařinu, přičemž onen kanibalský buran a duchové jsou vlastně rodina (ve filmu je to řečeno několikrát, takže to není spoiler). Nějakou krev či jatka taktéž neočekávejte, ono tam těch mrtvých ani moc není. Film má zajímavý nápad, totálně jednoduchý scénář, jehož kostra musela být tak jedna stránka textu, pár povedených záběrů, a dost to kazí technické zpracování a amatérismus. 4/10 PS: Buran byl předpisový, jako z obrázku:) ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Byl by to dobrý slasher který má fakt silné momenty (kanibalismus, nechtěné pojídání lidského masa, vyšinutý buran v lese s obří kudlou ...), kdyby to tvůrci bohužel nestřihli s naprosto nesmyslnými a trapnými duchařskými prvky ... Herecké výkony nic moc, gore taky nic moc ... Starej zapomenutej slasher z lesního prostředí, do půlky napínavý, od půlky trapný ... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

The Forest rozhodně nebude patřit mezi moje oblíbené filmy. Podívat se na něj určitě dá, ale jde o velice slabý odvar slasherového žánru. Pokud bude chtít obětovat svůj čas a pustíte si jej, tak si k tomu vezměte pořádnou mísu něčeho dobrého a hlavně nějaký ten dobře vychlazený nápoj. Chuť k jídlu vám určitě tenhle film nezkazí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Krvavý les začal moc pěkně, napínavé lesní prořezávání vzrostlých kousků, doplněné fakt atmosférickou a působivou hudbou, která si svou pozici naštěstí udržela až do konce. Což se o celém filmu říct nedá, byť oplývá mnohými zajímavými momenty. Spojení buranského slasheru s duchařinou nezní moc pozitivně, ale přidáte-li k tomu neokoukatelný odér raných osmdesátých let, nevypadá to zrovna špatně, minimálně to překvapí a poskytne to filmu docela zvláštní podivnou atmosféru. Když se objevily děti, jen jsem mlčky zíral, když se objevila máma, málem jsem si káknul do textilu, protože máli- film nějaká strašidelný moment, je vždy spojen s matkou, ta je fakt děsivá. Film nakonec zabředne do podivného žánrového mišmaše, který moc nedrží pohromadě, ale rozhodně můžu říct, že jsem něco takového určitě nečekal, byl jsem dost (pozitivně) překvapený, ono takové podivnosti se už dneska moc netočí) a byla by škoda, se na to nepodívat. není to kdo ví jaká pecka, ale určitě doporučuji. ()

Zajímavosti (1)

  • Hoci na českom obale DVD je napísané “Drsnější verze Záhady Blair Witch“, so spomínaným filmom nemá snímka absolútne nič spoločné. (ash99)

Reklama

Reklama