Reklama

Reklama

Kompletní historie mých sexuálních selhání

  • Velká Británie A Complete History of My Sexual Failures (více)

Kompletní historie mých sexuálních selhání sleduje nezávislého filmaře Chrise Waitta, jak po 13 vztazích, 47 menších erotických dobrodružstvích a 16 425 nenaplněných sexuálních pudech zpovídá své expřítelkyně ve snaze zjistit, proč ho opustily. Tento intimní, odhalující a vtipný dokument zobrazuje režiséra – flákače, jak se pouští do sexuálně a emocionální odysey v zoufalé snaze vyřešit své nespočetné osobní problémy. Tento vtipný pohled na zamilovaného smolaře byl uveden na British Independent Film Awards a na Mezinárodním filmovém festivalu v Sundance. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Sexuální téma je zajímavé skoro pro každého, pokud přijmeme své genetické naprogramování = přežít a rozmnožit se. Hledat kořeny svých problémů u sebe potažmo ve své minulosti je známka pravosti / upřímnosti a vyspělosti / zodpovědnosti. Jak vyspělé a zodpovědné je otravovat své bývalé sexuální partnery, chtít po nich příčinu svého problému a přitom se naprosto otevřeně ponižovat? Toužil autor po introspekci nebo filmu? Introspekce je to spíše falešná a i film trochu zbytečný. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Naozaj sa mi zdalo, ze to moze byt dobra tragi-komicka komedia. Nieco na styl Borata. Tvari sa to seriozne ale je to plne ironie a sarkazmu. Lenze cim dlhsie som to pozeral tym menej som si bol isty, ze to vsetko hraje a tym viac som nadobudal presvedcenie, ze on je vlastne je ten tupec z filmu. A nakoniec sa nam dostane aj trochu toho "fekalneho" humoru, co je absolutne mimo moj zmysel pre humor. Koniec je dobry ale to nema nic spolocne s "nim", ale s novou frajerkou. ()

Reklama

astaroth27 

všechny recenze uživatele

"I seem to have put her off.. an entire race of men." Nezamestnaný, pasívny Brit neveľmi bystrej mysle trpiaci erektilnou dysfunkciou sa úprimne čuduje, prečo ho jedna za druhou opúšťajú všetky priateľky a pomocou tohto filmového projektu sa pokúša prísť záhade na koreň. Možno iba odporučiť. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten film nebo dokument nebo co to bylo, mě oblažil mnoha výtlemy, ať už návštěvou u dominy nebo rozhovorama s Chrisovýma ex Poutovost "selhání" spočívá i v tom, že ač se Chris ocitá v naprosto absurdních situacích, vše působí neskutečně upřimně, aby ne, málo kterej chlap má koule na to, aby ukazoval na plátně svýho ptáka, ale i přes tohle všechno bláznivý, šílený a upřimný měl v sobě filmovej dokument celkem hodně smutku z lidský osamělosti. Originálně zpracovaný zajímavý nápad. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Christ Waitt na mě působil dojmem člověka, který absolutně ztratil veškerou chuť do života. Ze všeho nejvíce miluje flákání se a tento film také ničím jiným není. Bez zřejmého cíle diváky provádí svojí košatou sbírkou vztahů a obdobných dobrodružství. Celé to naštěstí provází svým flegmatickým výrazem a občasným zábleskem příjemného humoru. Příliš mě nabavily rozhovory s jeho bývalými slečnami, protože nepěkně rychle sklouzly do brutálního stereotypu, ze kterého nebylo úniku. Chtělo to celé lépe nastříhat. Určité pasáže byly dost nudné. Naštěstí se časem dopracoval ke zjištění, že mu nefunguje falus (...který se bohužel nejedenkrát ve filmu objeví...). Divácký dojem tedy zachraňuje Chrisova honba za erekcí. Jeho píseň o tom, jak chce všechny ojet nemá chybu. Dokonce našel Chris na dně lahví od piva odvahu k tomu, aby spapal několik balení viagry a vydal se do města žádat slečny o páření se, což mi taktéž rozkmitalo bránici na velice příjemnou frekvenci. Zlatým hřebem však zřejmě zůstává návštěva dominy, ze které moje romanticky založená spolusledovatelka utrpěla duševní újmu. Jinak, prý má Chris pěkné rysy v obličeji, ale jinak je nechutný, takže by jej taky nebrala. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama