Reklama

Reklama

Papiroflexia

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2007, 3 min

Režie:

Joaquin Baldwin

Obsahy(1)

Ze světa šedi se dá uniknout různými způsoby. Třeba vzít do ruky barevný papír a nechat se unášet svou vlastní fantazií. Dvě a půl minuty trvající animovaný snímek, který neřeší, jen hladí. (wellfish6)

Recenze (14)

hippyman 

všechny recenze uživatele

zajímavé, jak jeden autor dokáže vytvořit tolik snímků tolika různých (ne)kvalit... zde zase pěkná animace a vtipné zakomponování "klaksonové hudby" spolu s krásným ekoutopistickým poselstvím... jednoduchý, hezký. a připomnělo mi to, že se už od prison breaku chci naučit skládat origami... 70% ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Působivá animovaná hříčka s origamistickou magií nechává na divákovu zvážení, co všechno dokáží prosté doteky jeho prstů, a současně vzbuzuje otázku po povaze skládání světa. Každý z nás svým prostým odrážením skutečnosti poznává život v jeho nejrozmanitějších podobách, a souběžně s jeho papírovou skladbou jej znovuutváří v sobě samém. Ztišuje jej i sebe – a ponechává tak za sebou otázku, co se ztišilo snáz. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, celkem to šlo...dal bych klidně i 4 hvězdy, jen mě tam vadilo to, že když se chtěl režisér i na ty efekty hlavně zaměřit, ,tak to mohl udělat trošku líp, ale nevadí, vůbec to nebylo špatny, hudba příběh (němí), i ty jsou někdy pěkný a stačí opravdu chvilka a vznikne dobrý krátkokomentážní film.. Kdyby nějaký krátkokometážní film udělali, mohli by z toho udělat celkem dobrý film , kdyby to jen prodloužili aspon na 50 minut ... ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Svět je takový, jaký ho vidíme my sami. Proč z něj neudělat skládačky origami :) Pozdější Baldwinův kousek však hraje jinou ligu. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nie tak dobré ako Sebastians´s voodoo ale aj tak s nádnernou animáciou a krásnou hudbou, bez ktorej by to bolo len polovičné dielo. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Výstižné, pěkné, nápadité... Zajímavý nápad jak dát modernímu světu opět krásu přírody ikdyž jen papírovými skládankami.... Zajímavá animace... ()

Reklama

Reklama