Reklama

Reklama

Kohoutoviny

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Legendární komik Jára Kohout vzpomíná na své umělecké i životní úspěchy a prohry. Připomeňme si zajímavého a všestranného umělce Járu Kohouta v medailonu, který natočili ostravští tvůrci v roce 1991. Legendární komik vzpomíná na své začátky divadelní, kabaretní i filmové a na své působení v Americe. Spoluúčinkuje Jiří Suchý i Ondřej Suchý. Ve střihovém pořadu zazní i několik písniček z repertoáru tohoto umělce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Jára Kohout se vrátil z Ameriky jako 87letý pán, nicménně stále velmi pohybově nadaný a neuvěřitelně ukecaný. A taky již lehce senilní. Škoda, že dokument nenabídl trochu víc, než pár zpěvných čísel, kde byl Kohout o větu pozadu než playback. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

No - na to, jaký taškář měl Jára K. ve svém požehnaně dlouhém životě být - to mu tedy pání Suší vyrobili docela suchý medailonek... :-/ . . . A ten konec pánové - takhle dopackaný plejbek - to teda se sešla parta lajdáků na pěkném hnojišti... Takže tři hvězdičky maličký jen z úcty k dědouškovi, Suchý & Suchý včetně rejži >emisaře< by zasloužili za to rutinérství v močůvce máčet... - - - - - (Poprvé viděno kdysi v dobách ještě Járynových, po repete 20.11.2011 na >vysušeném prostoru< hodnocení 10., komentář zde s rozpaky jako čtvrtý - 20.11.2011) ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Jára Kohout měl sice energii na rozdávání, ale paměť mu už tak dobře nesloužila a během rozhovoru semlel páté přes deváté. A ten playback... to bylo vážně trapné, pánové. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jára Kohout se vrátil k nám z Ameriky po dlouhých desítkách let. Sice už jako hodně starý pán, ale pořád hodně čilý a živelný. Prostě Pan herec a bavič jako ve 30 letech. Můj oblíbený herec. ()

Reklama

Reklama