Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kazatel Gabriel se vrací do rodného města, aby zjistil, že věci dávno nejsou jako dřív. Je přesvědčen, že obyvatelé v jeho nepřítomnosti podlehli neřestem a hříchu, a je odhodlán zachránit jejich duše. Svou náboženskou horlivostí ale znesváří sousedy a hrozí zničit rodinnou harmonii, která zde dosud vládla. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Rodinné, dramatické, věřící, posedlé, patogenní, fanatické. Začátek děje fajn, prostředek taky fajn, ale ten konec? To byl teda děs. Matthewa má ráda, ale v tomto filmu hrál tak posedlou fanatickou postavu, že bych mu dala nejradši pár facek. Film o tom, co s vámi udělá posedlost Bohem. ..ten konec měli víc doladit, ale i tak to bylo perfektně ponuře irské.. ()

Reklama

dozana 

všechny recenze uživatele

Film nad kterým se musíte zamyslet. Kam až může dovést člověka náboženství a fanatismus s tím spojený. Chvílemi jsem se tedy nudila, ale myslím že to se podá při druhém shlédnutí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Britové se spřáhli s Irem Brianem Kirkem a natočili slušné ostrovní drama, ze kterého „černoprdelníci“ asi zrovna moc nadšení nebyli. Nejsem věřící a ani se jím nikdy nestanu…ale zpátky k filmu. Když už nejsou kazatelé pedofilové, tak jsou to zas zfanatizovaní magoři, kteří za každou cenu musí očistit své ovečky… Matthew MacFadyen podal solidní výkon, který za pomoci ponuré atmosféry dokázal rozhodně zaujmout a jej ocením průměrným hodnocením. Je ovšem pravdou, že ten úplný závěr mohli tvůrci ještě více vyšperkovat!!! ()

brutale 

všechny recenze uživatele

Ukážka toho, čo sa stane ak kňaz prepadne náboženskému extrémizmu, asketizmu a veriace ovce davovej psychóze... Matthew MacFadyen v roli otca Gabriela pôsobí ako diabol v šate kazateľa ale to je asi jediné, čo stojí za zmienku. Smutný príbeh rodiny je podávaný v silnom nádychu TV filmu, ale kto má chuť na Hallmarkovskú produkciu nech sa smelo ponúkne. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama