Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amber se zastaví u čerpací stanice, aby doplnila benzin. Široko daleko není ani živáčka, jen jakýsi podivný chlapík tu obsluhuje. Amber si zatím skočí na záchod, pak nasedne do svého auta a vydá se na cestu, v polovině jí ale auto začne stávkovat. Dívka vystoupí, aby zjistila, co se děje, když tu z hlubokých lesů někdo vyskočí, přepadne ji a unese. Když se probere, spatří, že je uvězněna v místnosti společně se dvěmi dalšími ženami, z nichž jedna se chová dost potrhle a nezdvořile a druhá je vyděšená k smrti. Něco opravdu hrozného se tu děje. Amber tu za žádnou cenu nehodlá zůstat, a tak se pokusí utéct a své věznitele pomalu zlikvidovat. Zatím se jí na pomoc vydávají její dva bratři, které její zmizení opravdu znepokojilo. (Ssimca)

(více)

Recenze (2)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě před pár týdny bych možná dal jednu hvězdičku, ale už prostě déle nechci vzbuzovat pocit, že jednohvězdičkovej hixploitation dokáže natočit každej neumětel. Alespoň kousek talentu by to fakt chtělo. Fuj už s tim. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Snímek o rodince buranů, která unáší hezký holky (že by inspirace snímky Roba Zombieho?) a ty potom nutí, aby spolu navzájem bojovaly na život a na smrt. Vítězka má pak "právo" být znásilněna hlavním členem klanu. Není to úplný odpad, je to jen další laciný, nepovodený rádoby horor, který se snaží vydělat na tom, že se vněm mlátí prsatý krasavice. Zatímco však Rob Zombie se vykašlal alespoň na ta nejstupidnější klišé tohoto žánru, Durham se jim v Bloodlines ani nepokusil vyhnout. Děj je prostý, prsatici chytnou, prsatice uteče, prsatici chytnou, prsatice uteče, prsatici chytnou, prsatice uteče... závěrečné titulky... jo a do toho se občas perou holky mezi sebou :o) ()

Reklama

Reklama