Reklama

Reklama

Dům draka

(neoficiální název)
  • Jižní Korea Choehu-ui Jeongmumun (více)
všechny plakáty
Jižní Korea, 1977, 100 min

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dokument se skládá z několika scén nikdy nezvěřejněných záběrů mladého Leeho. Pak pár filmů z jeho kariéry. Lee je legenda a král kung-fu. Tady to dokazuje jeho styl i když občas režisérsky ne zrovna nejlepší je i tak parádní. A tam kde nestačí režie poslouží charisma a styl jaký Lee umí. Jeho škoda protože nikdo lepší není a zřejmě ani nebude. ()

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Tohle byla otřesná ptákovina, jinak to popsat nelze. Plytký, bez děje, souboje na dvě věci a celkový průběh filmu nudí do úmoru, i když měl asi překvapit a diváka napnout. Vlastně celý film sprostě vykrádá Fist of Fury, ale zmrvilo se to tím, když se děj přesunul snad do staré Číny, nepochopím. Tohle byla lobotomie, panečku. ()

Reklama

keoma26

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=O2_kRDjt6HM&feature=fvst lidé bděte ... jestli se jedná o tenhle kousek, tak v něm nejenže nehraje Bruce Lee, ale navíc je to exemplární adept na odpad, když pominu, že jsem to viděl poprvý na ošuntělý VHS v 91. a byl to jeden z mejch hlavních informačních zdrojů, ale abych byl spravedlivej, stopáž úplně neodpovídá, takže se zdržuju hodnocení;-) ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama