Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do ospalého městečka White Plains v Severní Dakotě přijíždí skupinka filmařů, aby tu natočila reality show o místním školním hokejovém týmu, který má poprvé za celou existenci města šanci zvítězit v turnaji. Jenže už v prvních dnech natáčení, jen pár dní po zřejmě náhodné smrti mladé dívky, začne někdo členy štábu bizarně zabíjet... (Grifus)

(více)

Recenze (22)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Odlehčené vyvražďovačky já rád, tenhle relaxační žánr jsem sjížděl už v devadesátkách na VHS. Tentokrát jsem ale spíš zklamaný, spousta žvanění a pramálo akce. Nebavili mě herci ani jejich postavy, nebavila mě zápletka, jakoby dokumentární rozhovory na kameru mě rušily a největší zklamání bylo závěrečné vrahovo odhalení a jeho motivace. Mrtvých bylo sice dost, ale detaily vraždiček si divák musí domyslet, asi to tvůrci příliš neuměli s triky, nebo na ně neměli prachy, nebo pospíchali aby už to natáčení měli z krku a mohli jít rychle točit další levnou povrchní srajdu. A herečka, která se mi ve filmu jediná docela líbila, není ani ve zdejší herečské databázi (Adriana DeMeo). Spíš ztráta času než zábava. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

strašně vtipnej slasher. neumírala jsem smíchy, ale ten humor mi sedl. záporák (i když jeho totožnost byla jasná už od začátku) byl mega creepy. herci skvělí a sexy, úžasnej gore, soundtrack.… jsem maximálně spokojena! || ❝𝐈 𝐰𝐞𝐧𝐭 𝐭𝐡𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡 𝐚 𝐛𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐨𝐟 𝐭𝐫𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞 𝐭𝐨 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐟𝐮𝐜𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐡𝐨𝐰 𝐟𝐨𝐫 𝐲𝐨𝐮. 𝐘𝐨𝐮'𝐫𝐞 𝐠𝐨𝐧𝐧𝐚 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐢𝐭 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐦𝐞.❞ 📹🎭 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud se na snímek „Killer Movie“ budete chtít podívat, možná to bude jen proto, že jste fandové herečky Kaley Cuoco, která je zde vlastně jen proto, že je top kočka, jinak na ní není nic, co by vás zaujalo. Bohužel. Dalším známým hereckým obličejem je Nestor Carbonell, ale ani ten vás nevytrhne. Trochu známější jména dobrý horor neudělají, a v tomhle případě se to nepovedlo ani ostatním tvůrcům. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Lacině vypadající slasher od režiséra především neznámých seriálů a reality show se sestrami Hiltonovými (což vysvětluje mnohé :) ). Někteří herci se opravdu snaží, ale celý scénář je dost slabý (sám režisér Jeff Fisher si ho psal :) ). V takových slabých filmech to zachraňují efekty, ale tady se toho moc nenabažíme, jen dvou ke konci, ale ty zvládli i tvůrci českého Killing Greed. Scénář obsahuje spoustu klišoidních hlášek a situací. Slabota, ale na odpad to není. Jediným důvodem pro shlédnutí tohoto kousky pro mě byla Kaley Cuoco (Penny z The BBT, Billie z Charmed), která svou roli namyšlené a nadávající hvězdy zvládá opravdu dobře (režisér tohle zvládl, protože měl inspiraci v Hiltonových). FUCKILY FUCK, FUCK, FUCK! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovák z natáčení nízkorozpočtové reality show. Ta tragická hodnocení docela chápu, nepřichází to totiž vůbec s ničím novým a vrah má sice masku, ale je to takový napůl amatér bez většího charismatu. Každý má pocit, že už viděl až moc takových laciných hororů s teenagery. Na druhou stranu co mám mezi slashery nakoukáno, tohle není zase takový odpad, není to žádná velká nuda. Dnešní doba už má ale trochu vyšší požadavky. Škoda toho moc mála dění kolem vraha na moc hodně dění kolem reality show, tenhle poměr trošku poupravit, nemusel to být takový podprůměr. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama