Reklama

Reklama

Bostonský škrtič

  • USA Boston Strangler: The Untold Story (více)

Obsahy(1)

Albert De Salvo (David Faustino – Ženatý se závazky) je práskač a podvodník, malý kriminálník s násilnickými sklony. Jeho spoluvězeň příjde s perfektním plánem – Alberto se přizná k záhadným vraždám, které se staly před několika lety v Bostonu a společně pak zbohatnou na odměnách za pomoc při dopadení pachatele. Jenže jeho spoluvězeň ví o vraždách víc, než by měl, a detektiv John Marsden (Andrew Divoff – Ztraceni) již tuší, že ženy neškrtil jen jeden muž. Důsledky bude mít tato drzá lež pro všechny. Napínavý kriminální příběh podle skutečné události, která v 60. letech hýbala Amerikou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Macpac odpad!

všechny recenze uživatele

Strašlivý film a ještě strašlivější Faustino.Režisér musel být úplně mimo,když obsadil do role Alberta De Salvy tohoto herce,neodpovídá ani vzhledem,ani projevem,naprostý děs.Faustino je nevýrazný a působí spíš směšně,takže i na plakátu k filmu je jiný herec,protože Faustino ve filmu nepůsobí jako psychopat,ale prostě jen jako blb.Vzhledem k tomu,že byl před léty natočen slušný Fleischerův film Bostonský škrtič s Tony Curtisem,tak tento počin vůbec nechápu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takový snad až typický levný, jakoby na rychlo spíchnutý, film z rodu sériových zabijáků, vzniklý ve "zlaté" zájmové éře těchto filmů. Tentokrát na téma Bostonského škrtiče. O případu vůbec nic nevím, takže jsem ušetřen hledání a vypichování omylů, nepřesností a záměrných failů. Jenže on ten film i sám o sobě není nic moc. Zaujme vlastně jen dvěma věcmi. Hereckým obsazením (krásně chmurný Divoff, překvapivý "jsem ten nejmladší Bundův spratek" Faustino a několik dalších povědomých tváří) a retro atmosférou. Jinak po příběhové stránce tuctové, po herecké skoro nijaké, stylem ani formou to nezaujme. Nudné. Šedivé. Zítra už si to prakticky nebudu pamatovat. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Takový bohapustý odpočinkový film a těžko odhadnout je-li to omyl anebo úmysl. Každopádně dívat se nato s jistou pokorou dá, ale nesmí se divák moc oplývat velkými nároky. Celý koncept postrádá napětí a drama, což způsobuje nudnost a naprostou nezáživnost. Herecké výkony taktéž zrovna nenadchnou. Jednou a dost. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Bud Bunda, jako hlavní hrdina tohoto zvláštně natočeného příběhu. Ač se jedná o příběh dle skutečných událostí, nedokáže zaujmout. Neustále skoky měsíců a roků bez pořádného děje. Policajt, který hraje i nehraje hlavní roli, když si na něj zvyknete, už se neobjeví. A konečně Faustino, jako násilník, který se pořád tváří tím svým nadrženým Budovským obličejem zkrátka vůbec nezaujme. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

No byla to slabota, ale podle skutečné události, to však nic neomlouvá. Naštěstí má tento film akorát hodinu a půl, ale mě stejně přišlo, že ten film měl 3 hodiny. Chvílema to bylo příšerný a chvílema dobrý, ale spíš příšerný. Nejhorší na celým filmu je kamera, ty odporný úhly a v pár scénách postavám není vidět čelo. No nádhera. Nasvícení scén je také příšerný a je bolest to sledovat. Děj takovej slabej. Postavy ušly. Herci ušli. Vraždy opravdu odporně natočený. Soundtrack nic moc a konec celkem ušel. A Albert DeSalvo je pěknej kokot. 5/10 Celkem slabota. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama