Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Iwory_ 

všechny recenze uživatele

Loudilové: Příklad toho jak se i z neobyčejných kluků kteří si ničeho neváží a nechtějí nic dokázat, udělají cokoliv pro toho, koho milují. Skvělá komedie, která je podaná v sportovním duchu roztleskávaček které chtějí něco dokázat. Díky hlavním hrdinům se jim to muže povést kdyby se oba staraly o dívky a choreografie, které mají nacvičovat. Místo toho se točí za každou pěknou sukní. Ale právě to dodává filmu ten nápad a vtip a to se mi na tomto nápadu líbí, že si našel každý z nich to co je mu nejdražší a snaží se vyniknout. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tak hysterické, až je to dobré. Tedy nikoli v seriózním slova smyslu. Navyšuji za vynikající poctu Bring it On a Kirsten Dunst. A ve vedlejších rolích jsou pěkné sebe parodické epizodky AnnaLynne McCord a Adhir Kalyana, kteří si dramat užili až dost v Nip/Tucku a nyní nastal čas na změnu. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Nepamatuju si vůbec nic:)) z tohoto filmu, jenom tři věci ano...nebylo to tak vulgární abych blil, nebylo to tak nudný abych usnul a nebylo to tak špatně zahraný abych píchal jehli do očí...co z toho plyne?...jednohubka jako čerství vítr!! Jednou větou: Neroztleskával bych ani kdyby mě na nože brali!! ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Jedna z tych lepsich teen komedii poslednej doby s prijemnou oddychovou atmosferou, cool songami, peknymi babami a naivnym dejom. Ocenujem aj absenciu fekalnych scen, ktorych je v pobobnych filmoch stale viac. Dokonca to miestami evokovalo 80te roky. Je to pochopitelne obycajny, zabudnutelny, priemerny film ale v ramci zanru to nedopadlo zle. 55% ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Po začátku kde se mi chvílemi zvedal žaludek z těch dvou přenamachrovanců na co si hráli jsem uvažoval zda to nevypnu. Nakonec jsem vydržel a přetrpěl k americkému klasickému konci, kde asi říkat jak vše skončilo nemá vůbec cenu... - 25. 7. 2012 - 20% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)
  • Režisér Will Gluck požádal na konkurzu AnnaLynne McCord, aby zaimprovizovala panteří pohyb. Chtěl, aby ukázala nějakou svůdnou pózu, ona však vystřelila do vzduchu pěst, načež roztáhla prsty jako drápy a zaprskala jako kočka. První den natáčení ji potom režisér požádal, ať to zopakuje před kamerou, a tak se z toho stal pozdrav Panterů, který provází celý film. (HappySmile)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama