Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh ženy, ktorá dokázala nadviazať kontakt s ľuďmi zo záhrobia - ktorí ešte neodišli na druhý svet. Na otvorení múzea vlakov upadne pôvabná Ellie /Amy Ackerová/ do bezvedomia. Pritom sa dostane do neznámeho priestoru, kde sa rozpráva s neznámymi ľuďmi... Ellie zistí, že získala schopnosť rozprávať sa s duchmi ľudí, ktorých iní nevidia a nepočujú. Ellie je médium, ktoré dokáže dať hlas tým, ktorí sa ešte chcú, alebo potrebujú spojiť so svojimi blízkymi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Ten film měl řadu skvělých prvků: Hezká Amy Acker, hezká Amy Acker, hezká Amy Acker - počkat, to je pořád to samý. Aha, tak jinak. Ten film měl jeden skvělej prvek a protože jsem ho už zopakoval třikrát, nebudu ho uvádět znovu. Kromě toho zbejvá cívka celuloidu, kde rozmluva se záhrobím vypadá obyčejněji než meziměstskej hovor. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Možná zajímavý příběh, ale já se nudil. Jednak je toto téma stále dokola, jednak jsou tyto filmy většinou prosty filmových efektů. Takže celý film sledujeme jen diskuze a diskuze, takže se klidně mol natočit celý snímek v divadle. Celkově tedy hluboce podprůměrný snímek, který patří do odpadu. Nova200920098355/8521 ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Amy Acker sice neopustila mysteriózní tématiku, ale nakonec je to právě jen ona, kdo film drží na hranici relativní snesitelnosti. Ostatní herci střídají dva výrazy, zvraty svítí do daleka a vlastně komplet zápletka je tak provařená, že přijít s filmem, který nenabízí nic jiného než právě ji, je ostuda. O to víc, že po divácích očividně chce překvapení a úžas jen nad tím, že Ellie vidí mrtvé lidi. 30% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale působilo to na mě jako typicky německý romantický film. Příběhem, herci, natočením... Pak je těžké se na to koukat okem hororového maniaka, když před sebou vidíte tohle. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další nešťastnice, která vídá mrtvé lidi, komunikuje s nimi a snaží se jim pomáhat. Jestli tohle něčím zaujme, tak jsou to neuvěřitelně špatní herci (čestná výjimka Amy Acker) a jedna z nejsměšnějších postelových scén v dějinách. Absenci napětí či debilní chování postav už tady člověk musí brát jako samozřejmost. 10% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama