Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Potenciál to rozhodně mělo... provedení a scénář je však místy tak hrozně naivní a hloupý až běda. Jak tady už někdo zmínil, skoro to opravdu působí jako rodinný "horor". Vzpomínáte na "Bojíte se tmy"? Na Supermaxu? Tak podobným dojmem to na mě působí,... plus více krve. Sympatické bylo, že se do hodiny a půl podařilo nacpat opravdu hodně... škoda, že většina ale stála za houby. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Španělé se občas vytasí z nějakým koukatelným hororem. Shiver je další známkou toho, že na jihu Evropy se hororové příběhy umí. Není to sice uplná topka, ale pro mě, narozdíl od vychvalovaného Sirotčince, je to celkem kvalitní a místami napínavý příběh. Ze začátku, když jsem se dozvěděl, jakou má ten kluk nemoc, jsem myslel, že právě on bude příčinou všech nekalých věcí. Pak ale přišla na scénu hočička z lesa a ta vše vyjasnila. Asi tři čtvrtiny filmu byly hodně kvalitní, bylo se na co koukat a ta holčička tomu všemu dávala výrazný pocit takové nejistoty, kde se objeví příště apod. Ta poslední čtvrtina ale byla zase ve starých kolejích. Vždy se prostě musí najít někdo, kdo s tím vším má nějakou spojitost a snaží se ji za každou cenu nepustit na zemský povrch. Jinak ale příjemný hororový oddych ze Španělska, a proto silný 3 hvězdy. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Pyreneje už nikdy nebudou klidnější. Pokud vás nudí pořád ty samé americké horory, zkuste zabrousit do Evropy, třeba právě do Španěl. Tenhle film má možná dejme tomu jednodušší zápletku, ale atmosféru má opravdu parádní, herecké výkony takřka (v našich vodách) neznámých herců skvělé a celkově to působí více než koukatelně. Žádné slabé místo, žádná nudící sekvence a závěrečná zápletka možná některý místní kvaziintelektuály zklame, ale obyčejný člověk milující film bude spokojen tak jako já. Plnej počet a bod navíc za Blancu Suárez, která mne donutila přehodnotit prototyp ženské krásy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

No, popravde, tento horor o dievčati, ktoré sa zblázni, ujde do lesa a začne loviť ľudí, nemá moc čo ponúknuť. Snáď len okrem pár hororovo vystajlovaných momentov v podobe jej návštev za úbohým chalaniskom (jeho diagnózu by som nechcel mať) ide o nudu, navyše priemerne zahranú a ešte priemernejšie natočenú. 50/100 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vadí mu sluneční paprsky a zálusk na něho má nejen sličná spolužačka (mimořádně sympatická, dvacetiletá Blanca Suárez), ale i osudem stižená dívenka, která tu a tam vykuchá nějakou tu ovci nebo náhodného kolemjdoucího. Dusná atmosféra i vybrané lokality dělají ze snímku příjemný zážitek, pokulhává ale scénář a krimi prvky a v závěru je tak ze slibného námětu solidní guláš. Lesní exteriéry už tolik neděsí, jak by se mohlo zdát a ona záhada se ve finále stává spíše komickou, než-li děsivou!! Nijak výjimečných 60%.. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama