Reklama

Reklama

VOD (1)

Mary popíjí v baru, ale pak se rozhodne jet domů. Cestou narazí na překážku a na chvíli vyjede ze silnice. Nevšimla si, že srazila muže, to jí dojde až doma. Mary se muže lekne a umlátí ho golfovou holí. Pak ji nenapadne nic lepšího než muže pohřbít v lese. Výčitky svědomí ji ale trápí natolik, že se svěří příteli. Rick se snaží situaci uklidnit, ale moc trpělivosti s Mary nemá. Všude ve zprávách se již hovoří o tom, že se pohřešuje učitel jménem Emser. Mary se zdá, že jí někdo sleduje a že někdo ví, co udělala. Také si uvědomí, že Emsera pohřbila i se svojí dekou. Mary se s Rickem telefonicky domluví, že pro deku zajedou. Mary ale najde Ricka na místě mrtvého... Mary spěchá domů. Tam ji napadne Emser a přiváže ji na nárazník jejího auta. Jezdí s ní po městě a při tom zabije i muže na pumpě. Pak se vrátí domů, kde se ho snaží ošetřit žena. Emser má psychické problémy. Jeho žena později najde Mary, a když se ji snaží osvobodit, Emser ji zabije. Pak jede s Mary za Rickem, kde ji chce pohřbít... (TV Prima)

(více)

Recenze (32)

Hadža 

všechny recenze uživatele

Celkem dobre odvedena prace u filmu,ktery si na nic nehraje,pouze jako videofilm,ale presto presahuje svym stvarnenim ,atmosferou a dobrym strihem hodne soucasnych radoby "kvalitnich a napinavych" horroru!Zpocatku to vypada na slusny thriller,ktrery se nam v konci ubere trosku jinym smerem,ale ve sve kategorii prijemne prekvapeni.Zakladni neduhy zanru a nektere nelogicnosti se mu taky nevyhli,ale tech 90 min ubehne jako voda. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vcelku zajímavej kousek. Samozřejmě od toho nesmíte moc čekat, pak budete možná i spokojeni. Celkem netradiční, zajímavě natočenej thriller, kterej se zprvu jeví docela mysteriózně, ale nakonec je to jednodušší než bychom sami čekali. Film má místy hodně dobrý napětí a atmosféru. Celé je to sice hodně šílená záležitost, ale dejme tomu... Jestli chcete vidět, co se všechno může stát ze zdánlivě obyčejnýho návratu autem z kalby domů, tak na to mrkněte. Takovej víkend by si asi nikdo z nás nepřál. 55% ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že tenhle BRAK není v černých číslech? Proboha, lidi, co dáváte i tři hvězdy, sedněte si a nahlas si přeříkejte celý scénář. Jestli vám ani po tom nedocvakne, jak imbecilní to je, tak vraťte občanky. Vůbec to nedává smysl, proti např. počínání záporáka jsou i scénáře Uwe Bolla oscarovými kousky. P. S: Opět americká demence (po kolikáté už?)s nesmrtelnou lepící páskou na hubě hlavní hrdinky, která se ne a ne odlepit a i když jde jasně vidět, jak jí občas na záběrech skoro vůbec nedrží, tak ona pořád nemůže řvát. Ty vole.... ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Enda McCallion. Potom, co se tohle jmeno objevilo v uvodnich credits, prestal jsem doufat v dobry horror. Reziser, kteremu se povedlo natocit nejhorsi video cele klipografie Nine Inch Nails si po letech nabrousil zoubky na svuj debut film. Uz od zacatku se projevuji jeho trademarky realisticke kamery a zaliba v autech, coz celemu filmu dodava neprijemny look, ke kteremu se navic pridaji neskutecne nesympaticti herci - hlavni girl se vam libi tak prvnich 5 minut, to poprsi se vam ale po chvilce okouka a po zbytek filmu je totalne na odstrel. A to nemluvim o jejim "boyfriendovi", ktery vyhrava cenu nejotravnejsi filmovy slizak roku 2009. Nepatrne body zachrany ziskava snaha o napeti v prvni tretine. 2/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Perfektní horor s pěkným ironickým nadhledem. Zpáteční cesta autem domů z bujaré party bude mít neblahé následky pro podnapilou řidičku Mary (Laura Breckenridge). Ta něvědomky srazí ve tmě muže (Kevin Corrigan) jehož zakrváceného a polomrtvého objeví zaseknutého na nárazníku až doma v garáži. Dívka zpanikaří, ubije ho golfovou holí a jeho mrtvé tělo zahrabe v lese. Zpočátku film postupuje velmi realisticky. Dívka začne propadat beznaději, v televizi bude nervozně lovit po kanálech nějaké zprávy o pohřešovaných lidech v naději, že se dozví identitu oběti nehody a tu se záhy opravdu dozví. Jedinému komu se s celou záležitosti svěří bude její přítel Ricky, který ovšem na celou věc tak trochu háže salám. A jak se celý příběh bude ubírat dál, tak se z realistické studie psychologie člověka vystaveného tramautické události plynule přejde na exploitation horor. Je to jeden z nejnapínavějších hororů, který jsem v poslední době viděl. Chválím vynikající práci kamery, která několikrát vyloupla zajímavý záběr a nejen to, její perfektní těkavost dokonale navodila hustou atmosféru. Maskéří se solidně vyřádili na Kevinu Corriganovi a na Lauru Breckenridge se nejen dobře koukalo, ale ona umí i hrát. Zdejší nízké hodnocení vůbec nevypovídá o kvalitách tohoto lahůdkového hororu. Pro mě je to bezchybný horor a komu se nelíbil pro toho si přijde Kevin Corrigan. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama