Reklama

Reklama

Donald Glover: Weirdo

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (5)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Nečekaně zábavný Glover dokazuje, že kromě ztřeštěné role Troye z Community, má co nabídnout. Míchá nevinné dětské historky s drsnou erotikou, kdy jeho bezelstný výraz a vizáž puberťáka přidávají sexuálním vtípkům další dimenzi humoru. Fu*kin' hate Home depot. It's the worst place, 'cause that's where your childhood goes to die…. And no one in here knows fear until you've seen a dry turd in the middle of home depot at 11:00 a.m. in the morning./// I was having sex with this girl. And we were towards the end. And she goes, “Fu*k me hard with that n-word dick.” And I stop… look at her right in the eye… and I came harder that I ever cum before. It was so awesome, you guys… It was almost worth being black my entire life./// I want a girl that willingly does butt stuff... but I also want a girl that wasn't molested. Doesn't exist. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Donald Glover nie je komik. Teda aspoň pre mňa nie. Komik je pre mňa niekto, kto hovorí vtipy, alebo vtipne hovorí a vo svojom rozprávaní má pointu. Prináša niečo nové. Iný, vlastný pohľad na problém. Najlepšie vtipný a trefný pohľad. Donald Glover sa síce snažil byť týmto všetkým, ale nebolo to tak silné, aby vynikol spomedzi obrovskej priemernej kopy ľudí snažiacich sa presadiť v stand-up oblasti. Netvrdím, že som sa nezasmial - boli tu chvíle, kedy som sa celkom príjemne bavil - lenže príjemne sa bavím aj vonku na pive, keď kamaráti rozprávajú svoje najnovšie príhody. A tak som bral aj Donalda; ako sympatického človeka, s ktorým by bolo fajn sadnúť si na dve, tri orosené a zasmiať sa na jeho príbehoch so ženami, či s kamarátmi z detstva. A bolo by to fajn, pretože Donald je vtipný človek. Vtipný človek, no nie komik. Aspoň zatiaľ ešte nie. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Neni to trhánk jako třeba Louie, nebo filozofická řachanda jako Carlin, ale je to ze soudku trochu jiného. Prostě mladík si dělá prču ze všeho kolem sebe. Že to není komik je blbost a v tom se BIGDEAL v komentáři imho plete. Je to sice blízko stylu, kdy si dva kámoši baví u baru, ale přesně tohle je Danyho styl a netrápil bych se tím. Jaký jiný styl humory by si asi mohl vybrat, aby ybl jeho projev uvěřitelný v jeho věku??? je to v pohodě stand-up. Stále víc nad průměrem, než jiné, které jsem viděl.....přeci jenom, nepíše skeče do 30 ROCK asi jen tak z plezíru. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Donal Glover hned na začátku upozorní, že "dnešní večer rozhodně nebude jako Community", ale to dle mého není vůbec pravda. Je vidět, že do ultrapopulárního seriálu je jeho vlastních charakter otisknut zřejmě více než by si on sám přál a tak ve Weirdo vidíme hodinovou show Troye Barnese. Nemám s tím problém, protože Glover sršel vtipem i hereckým talentem, dal ze sebe všechno a televizní speciál dokončil snad i na hranici vyčerpání. 80 % ()

Nikdas 

všechny recenze uživatele

Donalda Glovera mám moc rád (kdo neviděl Community, vřele doporučuju:)) Určitě nadprůměrný stand-up, ale ještě by to chtělo pár věcí vypilovat, např. některé vtipy nejsou dotažené do konce. Taky mi hodně vadilo částé opakování slova like. Frekvence tak 5x za minutu:)) ()

Reklama

Reklama