Reklama

Reklama

Obsahy(1)

“Pokusím se být normální,” slibuje dvanáctiletý Ace Ventura, Jr. To by bylo v pořádku, kdyby být normální pro něj neznamenalo hledat ztracené voříšky, unesené kočičky a zmizelé krokodýly a na každém kroku přitom vytvářet neuvěřitelný chaos. Jaký otec, takový syn - být zvířecím detektivem má Ace prostě v povaze! A když je ze ZOO ukradeno pandí mládě a jeho matka je podezřelou číslo jedna, náš malý hrdina vyráží do akce, aby očistil rodinné jméno. Když se Ace Ventura, Jr. (Josh Flitter - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu a Kněz je poděs) spojí s odvážnou sousedovic Laurou (Emma Lockhart) a s outsiderovským hračičkou A-Plusem (Austin Rogers), aby případ vyřešili, je z tohoto rodinná zábava nové generace a bláznivě zmatené komické “panda-monium”. Jste připraveni se smát? Tááááák jo, Ace - Ace Jr. - se ujímá případu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (115)

Snape14

všechny recenze uživatele

No to snad není pravda! Někteří tvůrci(v tomto případě spíš patvůrci) zkrátka dostanou úžasný nápad, že natočí pokračování známého filmu. Jenže ono to není tak, jak by si představovali, zvlášť, když do hlavní role obsadí ohavného kluka, který nemá s původním hlavním hrdinou vůbec nic společného. Nikdy jsem neviděla a ani vidět nechci, pokud nechci mít zkažené celý den. ()

Pidzey odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě že Jim Carrey není po smrti, jinak by se otáčel a řval v hrobě, vylezl by z něj jako zombivec a došoural se zakousnou, ne roztrhat na kusy kretény co zhanobili jeho dost možná nejlepší film. Tragickej a nesympatickej hlavní tlusťoch je jen schnilé jablko na vršku hnusné šlichty. Jeden z filmů který je třeba vidět aby mohli být doceněni ty opravdu dobré. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Koho někdy napadlo investovat do týhle hovadiny byť jen pár dolarů? To není režisérovi trapně, když to točí? Někdo by ho měl nakopat do pr*ele, protože tohle se fakt nedá. V životě jsem dal už fůru odpadů, ale tahle zrůdnost je na mým pomyslném žebříčku velmi vysoko, dost možná vůbec nejvíc. Ten usmrkanec je nesnesitelnej od první minuty, scénář je sra*ka, herci by měli dostat pokutu, že sem šli a všichni, co na tom filmu pracovali, by měli veřejně vystoupit a všem se omluvit. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Heuréka, už tomu asi konečně rozumím - to má být potomek specialisty na pátrání po ztracených zvířatech Ace Ventury (ve filmu zmiňovaný jako tragicky zahynulý)!?. To, že Josh Flitter (neúspěšně se pokoušící o komické herectví) vypadá spíš jako dílo mršky spermie Jacka Blacka než syn Jima Carreyho by nebyl zase takový problém, jako fakt že film je totální hovadina až se scénáristy zabitý Ace senior musí obracet v hrobě. Dva vzkazy - netočte trapná pokračování úspěšných komedii a ty Ace Venturo, odpočívej v pokoji. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Kandidát na najhorší film za rok 2009. Cucať peniaze pokračovaním zo známych filmov je bežné, ale filmom pre deti, to je sila. Tu to ešte prikrášlili tým tlstým chlapcom, divným rodokmeňom a trápnymi vtipmi v deji ako z odpadkového koša. Rozoberať to je priam zbytočné, možno si to dá do svojho vysielania nejaká komerčná televízia, lebo to ozaj nemá úroveň. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama