Reklama

Reklama

Bam Margera: Kde je sakra Santa?

  • USA Bam Margera Presents: Where the #$&% Is Santa? (více)

Je týden před Vánoci a Bam Margera přemýšlí o perfektním dárku pro svou ženu Missy. Není to jednoduché něco vymyslet, už dostala například zásnubní prsten, svatební prsten i posvatební prsten, Range Rovera už taky má, stejně tak i červené lamborghini. Kamarád Jesse mu poradí, aby jí věnoval rovnou Santu. Bam ví, že žije ve Finsku, a tak se rozhodne vyrazit tam i s kamarády ze své party "Jackasses"... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že kdybych byla blbější než vydlabaná tykev, rozežraná jak nevychovaný fakan, beze studu jako pornoherečka, požírala býčí oči, zvracela ve vlacích po podlaze, srala po chodnících, nechala se tretrami nakopat do vagíny, rvala si do prdele uřezaný býčí (vlastně volí) penis, trousila zhuleně nesmyslné píčoviny, žrala psí hovna, pila kuní moč a sloní sperma, zvracela, srala, nechala se přefiknout syfilitickým klokanem, zvracela, srala, sehnala si k tomu bandu podobně postižených (mentálně chorých + morálně zaostalých) kokotů a hlavně to všechno dělala VEŘEJNĚ za pečlivého, detailního dohledu kamer, aby se mým vybraným chováním mohli kochat také televizní diváci, najde se dostatek úchylů, kterým to přijde zábavné a budou tomu s nadšeným hýkáním tleskat. Já z nedostatku možnosti nižšího hodnocení mohu udělit leda hovny ulepený, zvratky potřísněný odpad a doufat, že zdejší čtyř a více hvězdičkoví nadšenci jsou pod bedlivým dohledem psychiatrů. Těch pár minut totálního hnusu mi bohatě stačilo na zbytek života, to už raději ty telehovnely a "Bordely Paradise". ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně na hovno a úplně o hovně. S Jackass to nemá společného vůbec nic, jako klasický film to nefunguje vůbec v ničem a krom pár blicích scének to není ani vtipné. Bam je celou dobu obklopen totálními čuráky, kteří se snaží být za každou cenu cool, free a šílení, ale s přibývající stopáží jsou jenom stále více trapní, zbyteční a otravnější. Totální sračka odehrávající se ve Finsku, kde už Jackass několikrát byli, tradičně zde asistují nudné finské varianty Jackassu Dudesons a celá pointa filmu stojí na tom, jestli si Novak zašuká a nějaký debilní retard půjde na rande s Bamovou holkou. Celé je to strojené, předem připravované a chybí zde alespoň jedno výraznější jméno ze sebranky Jackass. Bam sám to rozhodně nevytrhne a pokud na něm rovnou stojí celý film, tak naprosto selhává. 10% ()

Reklama

Hookins86 

všechny recenze uživatele

S Džekesem to ani srovnávát nebudu, páč tomu to nešahá ani po paty. Bam nebyl nikdy moc můj oblíbenec v JS. Tohle je snaha udělat celovečerák plnejch psychárniček, ze ketrých vám bude zle a budete se u každé scénky chytat za pusu a řvát kurv*! a tohle vše se mu vůbec moc nepovedlo. Pár věcí dobrejch a ty to zachraňujou od shitu... ()

albiebennett 

všechny recenze uživatele

Klasický Bam style. Něco hodně vtipné, něco hodně retardované, něco hodně nechutné. Tenhle film je spíše průměrný, a to protože sérii Jackass nasadila laťku opravdu vysoko. Je fajn, že Bam se orientuje tímto směrem, protože v oblasti skateboardingu to už na nějakou profi kariéru nevypadá. Ve filmu se taky objeví Chris Cole, tak můžete porovnat úrovně skateboardingu. V každém případě Bam Margera je kultovní postavou a doporučuji shlédnout jeho produkci ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Po Unholy Union to jde. Margera je sice pořád vyhoněnej a nosí šáličku (a ostatní se po něm opičí), ale tentokrát je to větší prdel. Spolknutí a vysrání sobího oka, Bam style kopačka do hlavy, 'znásilnění' mrtvym uřízlym býčim ptákem co vypadá jak hadice, dement Mark The Bagger, a tak.. Novak je teď ten, koho Bam a spol. šikanuje. Nechybí starý známý ksichty -Ryan Gee, Seth, Shitbirdz, Jimmy Pop, Hanna, Frantz, Chad a Jesse z CKY, Missy, Bagger, Dudesons, Ape a Phil, Kat vod D, Kerry Getz a další- a nechybí ani pár kapel z Bamova iPodu (HIM, Hanoi Rocks, 69 Eyes, Negative, The Moxy). Co ale chybí je původní Bam crew, což je škoda, protože ta současná jejich kvalit rozhodně nedosahuje - Where the fuck is Rake, Raab, DiCamillo a Dunn (případně pedofil Vito nebo stavitel Glomb)? Asi se prostě nechtěj oblíkat jak kokoti a radši si zahrajou v Minghags. Jinak největší prdel je asi s trojicí Pop, Bagger a Shitbirdz, když se snaží vyhrát sázku tím, že si bagr zašuká. Yo I don't have a Lamborghini, but if you wanna drive my Lamborweenie... (screeny) ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama