Reklama

Reklama

Scourge

Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
USA / Kanada, 2008, 92 min

Obsahy(1)

V jednom ospalém městečku se v místním kostele něco děje. Ve starobylé kobce se pod základy probouzí zlo. Spalo dlouho, velmi dlouho. A tak se nelze divit, že po stopadesáti letech bude mít pořádný hlad. Kdo tuhle strašidelnou noc přežije, ten na ni rozhodně jen tak nezapomene. Ale - najdou se vůbec takoví? (Davies182)

Recenze (15)

bourec 

všechny recenze uživatele

Film Scourge sem si pustil těsně po neuvěřitelnym ,nedokoukanym filmovym loku Valhalla rising,nejnudnějšim filmu co sem kdy viděl,a musim říct,že ač je tenhle film plnej klišé,blbejch dialogů,tak mě vcelku bavil,až na poslední minuty,kdy se to tvůrcům ne úplně povedlo.Ale jako nenáročnej filmovej fanoušek film shledávám zcela v poho.A jedna zajímavost.Při filmu sem si vzpomněl na film The hidden s Michaelem Nourim.50%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Docela milé překvapení, protože se na to dalo koukat. Herecké výkony plně odpovídají béčkovým ambicím filmu, scénář je jedno velké klišé, avšak co se provedení týče, dosahuje Scourge takových kvalit, které mu zajišťují možnost nočního sobotního vysílání na Nově. Což sice taky není žádná výhra, no ale aspoň něco. Letos už se objevila spousta mnohem horších hororových snímků, tenhle si právo na život zaslouží - minimálně za docela zajímavou scénu v nákupním středisku a napínavou scénu s šerifem a jeho vozem. 40% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak takovýhle překvapení jsem vskutku nečekal. Film vypráví o parazitovy který si vybýrá oběti, a poznat to můžete tím že krká, a kručí mu břicho. Zní to sice debilně, a ono to i debilní je ale film mě dokázal zaujmout a dokoukal jsem ho bez problémů a pár scén se mi i líbilo, třeba začátek kde prší a jde se zabít jeden chlápek je zajímavá a kamera je v tu chvíli naprosto perfektní a k tomu dopomáhá hudba která byla vybraná s citem. Co mě ještě potěšilo byly efekty toho monstra, ono samotný vypadalo poměrně slušně jeho tvůrce si dal záležet a nejednou mi připoměl parazita z filmu Fakulta. Ale i ty efekty vypadají zdařile. Bohužel jsem ale vyčerpal všechny pozitiva a ted přijde to horší. Třeba konec filmu mi nepřipadal tak moc dobře zvládnutý, a herci byly špatní, sice byly sympatičtí ale špatní. A i přes ty plusy je to prostě další scífko v řadě. Nicméně hodně slušné scífko. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

O kapku horrorovejsi verze serialu Hvezdna brana prevedena do celovecerniho formatu. Obyvatele neznameho americkeho mestecka jsou pod utokem chobotnickoveho monstra, ktere ma hlad a jedinou formou jeji obzivy je obycejna lednicka - clovek slouzi jako nekolikahodinovy hostitel. Po par hodinach si Scourge najde dalsi obet, pricemz ta minula umira za hrozivych podminek. Docela uchazejici podivana s hlavnimi postavami, kterym slo fandit. Neni to nic, co by tu jeste nebylo, ale je z toho poznat, ze to nebylo tocene "jen pro rychly vydelek". Nenudil jsem se u toho. ()

solaco 

všechny recenze uživatele

Je vidieť, že ide o nízkorozpočtovú záležitosť, no priznám sa, že efekty som čakal oveľa horšie. Nakoniec to nebolo až tak zlé. Monster movie v takom malom formáte so sympatickými hrdinami. Taký bežný štandard, ktorý ničím neohúri, ale zasa ani príliš neskalme. http://strasidelnyblog.blogspot.com/ ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama