Reklama

Reklama

Letadlo, na jehož palubě byl univerzitní fotbalový tým, havarovalo ve sněžné bouři uprostřed zasněžených hor. Na přeživší hráče čeká děsivé překvapení: ocitli se v teritoriu podivné stvůry, která lační po čerstvém mase! Uprostřed třeskuté zimy začíná nerovný boj o přežití... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (97)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Jeden z absolutně nejdementnějších filmů, co jsem kdy viděl. Ale na druhou stranu, nic mě tak dlouho nerozesmálo tak, abych ještě po skončení filmu měl křeče v břiše. Imbecilní posatavy, tisíce nelogičností, yeti měnící pořád barvy, běhající jak idiot, k tomu turborychlost a sedmimílové boty, nakonec postava "Raven", který chce pojídat lidské maso, byl absolutním vrcholem. Opravdu doporučuji všem, kteří chtějí vidět kde je hranice absolutního odpadu ve filmovém světě. [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Svým obsazením a hlavně kvůli jedné konkretní osobě jsem se těšil a tak nám let nevychází podle představ tak se dostaneme do zasněženého prostředí kde na nás čeká nejhorší opice v kostýmu kdy já bych doma vymyslel o dost lepší a to mě fakt nasralo protože film by byl jinak velká pecka a já bych se netěšil zbytečně a nebyl bych tolik nasraný jak to posraly uf a je to venku. ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takýto intenzívny pretlak filmárskej demencie sa vidí len málokedy. Logiku stroskotaných atlétov, záchranárov, prostredia a aj samotného yetiho radšej ani nejdem rozoberať (ani jeho grafické a maskérske spracovanie). Sám neviem, akým spôsobom sa mi tento zhit podarilo dopozerať. Možno preto, že som každým záberom čakal ešte nejaké nové a nové "prekvapenie", môj život však nie je dosť dlhý na vysedávanie nad takýmito kúskami. Nikdy viac. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo asi najlepšie supernaivné hyperbéčko, aké som vo svojom živote videl. Videl som už hocičo, ale toto bolo už aj na mňa moc. Tak kvalitný smiech, aký mi spôsobil sa len tak ľahko nezopakuje. Tak čo sme videli? Videli sme film o to, že spadnúť s lietadlom v Himalájach v zime nieje až taká smola. Po prvom rozpamätaní sa to môže zvrtnúť na príjemnú grilovačku s priateľmi (priateľov) v lese. Samozrejme na vás bude občas útočiť príroda, ale ani nie v podobe komárov, ale aj tak si na vás či kamošoch pochutná. Netreba však zúfať to čo vám po kamošoch zostane sa dá zúžitkovať na milión spôsobov. Samotný Yeti je fainšmeker sám o sebe ujačené naivné pipky nemá problém hodiť za hlavu (spôsobom jemu vlastným), ale na románik, keď manželka nieje doma, si vyberie ozaj kvalitku. Čo sa dá filmu celkovo vytknúť? Asi nič. Toto bol jednoznačný útok na moje srdiečko. A razom sa z neho stal moje najobľúbenejšie béčko. Do teraz mnou ospevovaná Megapiraňa svoj štatút kultovosti stratila. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem si takhle jednou chtěl pustit nějakou vagínovinu před spaním, načež jsem narazil právě na tuto. Tady je všechno tak těžce nepovedené, až z toho nechtěně vznikla trapná komedie. Yetti má schopnost měnit barvy jako chobotnice. Postavy trpí demencí a dle filmu jsou Himaláje celkem pohodová rekreační oblast, když náš fotbalový tým bez problému přežije silné mrazy v mikinách celý týden. Zajímavé kulturní obohacení. 0,1%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • V podobných podmínkách by takto oblečení přeživší přežili sotva desítky minut. (Prochy38)
  • Scénář nesl původně název Raksha: Curse of the Snow Demon. Slovo raksha znamená v tibetskén jazyce Sanskrit démon. (oje)
  • V Himalájích není možné, aby byl v takové nadmořské výšce hustý smrkový les. (Prochy38)

Reklama

Reklama