Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Shit 

všechny recenze uživatele

Od Renée Zellweger bych teda čekal něco kvalitnějšího než jen obyčejnou romantickou komedii o nafoukaný městský náně, která se pod vlivem zapadákova a hrozně milých lidí změní a chce všem ze svý manažerský pozice pomoct. Jako na druhou stranu to neni ani nějak nudný nebo blbý, ale prostě bych čekal něco zajímavějšího a originálnějšího, tohle se dá vidět každej druhej týden na Nově, když to přeženu ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Když o tom tak přemýšlím, tak je jasné, že dějově to jede po kolejích značky Hollywood a nijak to nevybočuje, tzn. že přesně víte, co přijde plus několik málo vsuvek, které nečekáte (opravdu, ale minimum ne-li žádná). Bylo tam sice pár scén u kterých jsem se zasmál, ale totálně to pohřbili nějaké nelogičnosti a zkratky, které to strhávají lehce pod průměr. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno, romantické komedie nesnáším a vždycky se k nim dostanu jen nějakou náhodou, většinou právě před Vánoci. Přesto se ale snažím hodnotit je spravedlivě. Tento počin mě víceméně zaujal Renée Zellwegerovou, kterou mám jako herečku vážně ráda a to i přesto, že se nejvíce objevuje právě ve filmech tohoto žánrového zaměření. No, nedá se říct, že by mě zklamala. Je jasné, že holka má i na lepší role, ale tady zkrátka moc co předvést nebylo. Faktem zůstává, že jí to nejen slušelo (taky chci takhle rovný vlasy!), ale byla s ní docela i sranda. Možná, že kdyby jejím filmovým partnerem nebyl takový morous, tak by to bylo i o stupeň lepší... Jinak se dočkáme samozřejmě spousty žánrového klišé (hlavní hrdinové se nejdříve nesnáší, pak si padnou do oka, a když se líbají tak všichni nadšeně tleskají), ale já jsem od toho ani nic jiného nečekala, takže pohoršené odfrknutí si protentokrát blahosklonně odpustím. Jinak než čistý průměr to ale nevidím. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

A já se prostě nedám. A já prostě nedám Renée. Ono to je pořád dokola to je fakt, ale faktem je, že to co jsem hledala jsem tady taky našla. A Renée to prostě sekne a pořád má v sobě kousek té roztomilé zřeštěnosti i když hraje z počátku studenou kariéristku. Příběh je klišovitý, ale funguje. A pokud ve mě film vyvolá uspokojení, pak nemám proč hodnotit níže. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Absolutně průměrná romantická komedie o tom, jak si protivná holka z Miami oblíbila lidičky ze zasněžené Minnesoty a ještě se u toho stačila zamilovat a zachraňovat fabriku. Zkrátka nová variace na Baby Boom, kde se Diane Keaton zamilovala do chlapa, který ji zachrání (opět náhodně stejně s autem) a potom šíří nějaké jídlo atd atd. Zkrátka a jednoduše Renča v další podobné roli, v jakých ji známe. (Přeju si, aby se časem vrhla na něco charakternějšího a uznávanějšího než romantické komedie, které na sebe skoro ani nevydělají.) Vedlejší postavy jí příjemně přihrávají (nejvýraznější samozřejmě J.K.Simmons) a ta hodinka a půl bez problému vcelku zábavně uteče. Pár dobrých vtípků, dvacet záběrů na nohy Zellweggerové a po dojemném objetí hajdy spinkat. Chvíli po filmu už si težko vzpomínáte, na co jste se to vlastně dívali a nejhorší na tom je, že už všechno zajímavé z filmu stejně nacpali do traileru... 50%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)

Reklama

Reklama