Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno, romantické komedie nesnáším a vždycky se k nim dostanu jen nějakou náhodou, většinou právě před Vánoci. Přesto se ale snažím hodnotit je spravedlivě. Tento počin mě víceméně zaujal Renée Zellwegerovou, kterou mám jako herečku vážně ráda a to i přesto, že se nejvíce objevuje právě ve filmech tohoto žánrového zaměření. No, nedá se říct, že by mě zklamala. Je jasné, že holka má i na lepší role, ale tady zkrátka moc co předvést nebylo. Faktem zůstává, že jí to nejen slušelo (taky chci takhle rovný vlasy!), ale byla s ní docela i sranda. Možná, že kdyby jejím filmovým partnerem nebyl takový morous, tak by to bylo i o stupeň lepší... Jinak se dočkáme samozřejmě spousty žánrového klišé (hlavní hrdinové se nejdříve nesnáší, pak si padnou do oka, a když se líbají tak všichni nadšeně tleskají), ale já jsem od toho ani nic jiného nečekala, takže pohoršené odfrknutí si protentokrát blahosklonně odpustím. Jinak než čistý průměr to ale nevidím. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Klasická pohádka o rozmazlené holce z města, která je nucena nějaký čas žít v americkém zapadákově, kde samozřejmě tato kariéristka změní pohled na životní priority, najde si tady životní lásku a ve finále se nevyhne nutnému morálnímu ponaučení. Tentokrát je to vše zabaleno do reltivně slušného romanticko-komediálního balení. Pravda, z Renée Zellweger se postupně začíná stávat blonďatý, neustále se šklebící kašpárek, ale i to se díky snesitelné stopáži dá vydržet. ()

Reklama

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Náhodou mě to fakt bavilo. Mám ráda tenhle typ komedií s René, protože mě dokáže vždycky perfektně rozesmát do úplného výtlemu. Humor zde byl úplně skvělý a já si to užila. To s tou továrnou sice asi byla blbost a v reálu to tak nemůže fungovat, ale jako celek je to pěkný komediální i romantický film. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Jakou já mám slabost na Renée a její krásný úsměv. Těšil jsem se na nový počin této sympatické herečky, který mě nezklamal. Možná nebudu příliš objektivní, ale film servíruje plno zábavných momentů, kterých je opravdu hodně. Nejsou to momenty, kdy se už nuceně usmíváte, ale usmíváte se, protože jsou opravdu vtipné. Po celý film jsem se usmíval a smál, jelikož Renée je sympaťačka, která při nějaké té humorné scéně působí věrohodně. Děj filmu je klasický, neoplývá originalitou, ale určitě neurazí. Filmu se vyhnuly všelijaké trapné scénky, které se objevují v jiných romantických komedií. Příjemný a milý film. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem klišé a to od začátku až do konce. To by až tak nevadilo, pokud by scénáristi předvedli alespoň dílčí náznak kreativity. Tady ale zoufale chyběl jakýkoliv originální nápad, byť jen v jednotlivých scénkách. Výsledkem je tak nevýrazný a místy i nudný film, který vlastně ani nemáte nutkání dokoukávat. Na druhou stranu, nic ve filmu vás od toho ale přímo neodradí. Celkově nemastné, neslané, ale stále stravitelné. 40 % ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)

Reklama

Reklama