Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filippo, kterého zde hraje Michele Lastella, byl čerstvě povýšen do sborů „finanční policie“, speciálních italských policejních jednotek podléhajících přímo ministerstvu financí. A tvrdý, přísný a nekompromisní muž, kráčející ve stopách svého otce, je na svůj kariérní postup náležitě hrdý. Jenže hned první případ mu ukáže, jak vysoká se v jeho nové práci hraje liga. Filippo je pověřen provést audit ve společnosti, kde velmi záhy objeví falešné faktury a také ilegální zaměstnance, přičemž krátce na to za ním přichází majitel podniku s nabídkou úplatku. A právě zde udělá Filippo svoje první klíčové rozhodnutí, díky němuž už nemusí být jen jeden z mnoha. Později se pak setkává i s elegantní, pohlednou galeristkou Caterinou, ztělesněnou Fanny Ardantovou, která by mu zjevně také moha být nápomocná, a nejen svými konexemi. Jenže za to nepochybně bude něco chtít. Policistovi se otvírá nový svět, ve kterém je život jedno velké nebezpečí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

cernymotyl 

všechny recenze uživatele

Nemohu upřít, že ve filmu jistá hlubší myšlenka byla, ale samotné zpracování nevalné a konec nijaký. Příběh je většinou nudný bez atmosféry, jen občas protknutý scénami kdy jsem zíral jak se z poctivého a ambiciozního kontrolora finančního úřadu stává větší a větší parchant. Pozn. Víte, že v Itálii chodí pracovníci finančního úřadu ve slušivé uniformě? To by mohli zavést i u nás :-) ()

štěpule 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za snahu. Od filmu většinou čekám, že se během maximálně půl hodiny dostanu do děje a budu vědět kdo je ten "zlý" a kdo ten "dobrý". U tohoto filmu se to ale nestalo. Hodinu a půl jsem se domýšlela kdo to s kým peče, kdo komu lže, komu říká pravdu a kdo je ten za koho se vydává.... Bohužel, asi jsem se netrefila, jak si teď čtu obsah filmu, takže z filmu vůbec nic nemám. Ale ostatním, zdá se, film sedl. ()

Reklama

UranMiner 

všechny recenze uživatele

Necakane prevedenie, v podstate jednoduchy pribeh obcas nejaky ten odkaz. Pprijemne stravenych 90 minut ktore cloveka nutia sa zamysliet nad uplatkarstvom, tuzbou po moci a charakterom cloveka! Predsa ma kazdy svoju cenu! ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama