Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gus (Zach Gilford) je vášnivý muškař. V muškaření je velmi dobrý, stejně jako jeho rodiče. Už od malička mu ke štěstí stačí být blízko vody, a tak se po neshodách s rodiči rozhodne usadit v přírodě. Pronajímá si dřevěný domek přímo vedle řeky a každý den se věnuje své vášni. Právě díky své vášni se Gus setkává s krásnou Eddy (Amber Heard) do které se zamiluje. (Cliff Booth)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Příběh nic moc (spíš tedy to nic), je to ale taková příjemná odpočinkovka, s dobrými herci a v pěkném prostředí. Navíc ta ironie, že představitel hlavní role Zach Gilford, vyhlášený odporem k rybám, tráví většinu filmu chytáním ryb. S jednodenním odstupem na to ale stále myslím a vlastně se mi to dost líbilo; dávám za 4*. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně něco pro mě. Sympatický herci, krásná hudba a vážně zajímavej příběh s nádechem romantiky, ve kterým jsem se trochu viděla. Zach byl hodně okouzlující a nesmělej. Takže čistejch 80%. Je škoda, že tady to má tak málo %. A taky mě hodně překvapilo, že jsem k tomu nikde nenašla titulky, ale i bez nich se to dalo pochopit. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi, že River Why toho chce říct strašně moc, ale nakonec vlastně neřekne vůbec nic, protože ani neví jak. Dávám to za vinu jak scénáři tak režii. Ani jedno na mě nepůsobilo příliš sebejistě. Ohraná kytarová hudba na celkovém dojmu taky nepřidá. Z části to zachraňují herci, ale bohužel ne dost na to, aby na mě celý film zanechal nějaký větší dojem. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Stoupnout si na břeh řeky a chytat ryby je jistě krásné, ale chtít tím ještě něco říct je strašně obtížné. Borec jehož smyslem života je pobyt na břehu řeky se utápí v depresích, že je na tom břehu sám. A k tomu ještě vypouští tak nesmyslné věty jakoby na tom břehu nikdy nebyl, ale celý život strávil v univerzitní knihovně. Takto si tedy filmaři představují sportovního rybáře...40% ()

Puxxx 

všechny recenze uživatele

Nie som rybár, Zacha Gilforda som predtým nevidel, Amber áno, ale ak by neurobila nič iného ako Eddy, tak sa jej existencia asi vyplatila. Celé sa mi to páčilo (nie na prvý raz; nie je to jednoduchá záležitosť, ale teraz som rád, že to mám uložené). Rád sa k tomu vraciam, asi by som ten film skôr klasifikoval ako romantický v tom najlepšom a najslušnejšom slova zmysle. Za päť hviezdičiek. A s titulkami je to tu: https://ulozto.cz/!htVr6wtJIU9S/the-river-why-2010-cz-titulky-mp4 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama